Anna vann brons på SM och Nanna och Christian är mästare!

Skellefteås Anna Kaiding vann SM-brons. Hon besegrade Sara Månberg från Intersquash med 3-1  i en riktigt spännande match! Anna spelade sin bästa squash i den sista matchen. Det är Skellefteå Squashklubbs första individuella medalj på senior-sidan i klubbens historia, om man räknar spelare som är fostrade i klubben.

Foto: Patrick Degerman 

Nanna Carleke Carlskrona som är regerande mästarinna vann SM-finalen över Anna-Carin Forstadius...

Final i morgon enligt seedningarna!

I morgon Onsdag är det den stora finaldagen i squashveckan och SM. Semifinalerna spelades under tisdagskvällen på glasbanan uppe på Skellefteå Kraft Arena!
 

 
 
Kvällen började med musikunderhållning av en stor orkester från Musikskolan som var mycket trevligt för den stora publiken som hade sökt sig till glasbanan.
 
Anna Kaiding började sin semifinal mot förstaseedade Nanna Carleke från...

På Tisdag börjar SM-veckan med semifinaler i squash!

Tisdag 20/3 börjar Sm-veckan! Och squash är först ut med att kora sina SM-medaljörer! Skellefteå squashklubb har en glasbana mitt i händelsernas centrum upp i kombihallen i Skellefteå Kraft Arena!

Anna möter Nanna!

 

Hemmahoppet Anna Kaiding är kvar i turneringen och möter den regerande svenska mästarinnan Nanna Carleke från Carlskrona i semifinal!

Matchschema Kombihallen...

Anna till semi i SM men Filip är ute!

Anna Kaiding från hemmaklubben tog sig enkelt vidare till semifinal när hon vann över Helen Borg Västerås. Anna får nu möta Sverige-ettan Nanna Carleke igen. Semifinalen spelas på Tisdag kväll på glasbanan i Skellefteå kraft Arena. I den andra semifinalen möts Sara Månberg och Anna-Carin Forstadius. 

Filip Hultman var riktigt nära semifinal men förlorade en oherhört jämn och spännande kvartsfinal mot Viktor...

SM i squash är igång!

Knappt har krutröken lag sig efter Cronimet Open! Nu fortsätter squashveckan med SM i för damer och herrar. Första omgången med hela sveska eliten på plats spelades på Lördagseftermiiddagen och det blev hårt redan i första omgångarna. 

Filip Hultman har chansen till semi!
   
 
På herrsidan lyckades Filip Kruger Intersquash vinna  en mycket meriterande seger över Carle Remle Teknova seedad 3-4. Mycket...

Edman Lopez och Nanna Carleke segrade i Cronimet Open

Det blev Spansk och Svensk seger i Cronimet Open! Edmon Lopez Spanien vann finalen i Cronimet Open över Roshan Bahros Nederländerna. Edmon Lopez som är rankad 69 var överlägsen sin motståndare och visade klass då han vann med 3-0 i game. Roshan Bahros har gjort en fantastisk turnering då han kvalade in i turneringen och lyckades sen gå hela vägen fram till finalen.

Edmon Lopez vinnare av Cronimet Open 2018

Bahros, Lopez, Carleke och Kaiding till final i Cronimet!

I morgon Lördag är det den stora finaldagen i Cronimet! I herrar avancerade först kval-spelaren Roshan Bahros Nederländerna till final med  en 3-1 seger över en annan kvalspelare Yannik Omlor från Tyskland i en jämn och välspelad match. 
 
I den andra semifinalen vann 69 rankade spanjoren Edmon Lopez med 3-0. Han besegrade Martin Svec från Tjeckien i en tuff batalj på fyrglasbanan. 
 
I Damklassen vann regerande svenska mästarinnan Nanna Carleke över rutinerade...

Semifinal klart i Cronimet Open med ny streaminglänk!

Kvartsfinalerna i Cronimet Open är spelade. Det var fyra riktigt högklassiga matcher som spelades på glasbanan under torsdagskvällen. I den första matchen vann Rohsan Bahros Holland över Claudio Pinto Portugal med 3-1 i game. I den andra matchen vann Yannick Omlor Tyskland över Adam Murrils England i en riktigt bra och spännande match som slutade 3-2 i game.
  

 
  
I den tredje vann Martin Svec över det skandinaviska hoppet Norrmannen...

Kvartsfinaldags på Glasbanan med Streaming!

I kväll så är det dags för kvartsfinaler i herrarnas PSA turnering. Matcherna spelas på den spektaktulera fyrglasbanan uppe på Skellefteå Kraft Arena. Vi har servering på plats och det är fri entre! Välkomen upp på Arenan

Matchschema Herrar

Kvartsfinal 1 20.00  Edmon Lopez Spanien  - Kyle Finch England

Kvartsfinal 2 19.00 Adrian Ostbye Norge -...

Filip ytterst nära skräll i Cronimet

Filip Hultman gjorde en helgjuten insats mot norrmannen Adrian Ostbye. Filip låg under 0-2 i game och 0-6 då vände det och Filip lyckades vända på tillställningen till publikens förtjusning han vann tredje gamet och sen även det fjärde gamet. I femte gamet lyckades inte Filip riktigt och norrmannen kunde till slut slå in matchbollen efter en dryg timmes spel.

...

Inga svenskar vidare från andra omgången i Cronimet-kvalet!

Tyvärr så är alla svenskar utslagna i kvalet! Nu står hoppet till Filip Hultman i huvudturneringen!

Viktor Högberg spelade bra i matchen mot Roshan Bharos men det blev förlust med 1-3 i game. Michael Babra var nära seger mot den unge lovande tjecken Viktor Byrtos men förlorade ochså han med 1-3 i game trots mycket bra spel av Michael. Carl Remle avslutade 1-3 förlustsviten mot Vini Rodrigues från Brasilien, Carl spelade också riktigt bra men kunde inte hålla i sitt fina spel matchen igenom!

Det blev...

Förlängd anmälan till SM och Cronimet

...

Fem poäng för Skellefteå i Elitserien!

Det blev fem poäng i Elitserien för Skellefteås herrar. Skellefteå ligger nu på femteplats och avancerade en placering i tabellen! 
  
Skellefteå mötte Interoc från Uppsala i den första matchen. Rehan Javed vann ganska enkelt mot Andreas Karlsson med 3-0 i game, Emil Lundström vann sedan mot svårspelade Johan Vesterholm med 3-1 i game. Filip Hultman besegrade förre skelleftespelaren Aryan Ahmed med klara 3-0 i game. Jami Äijänen på förstsasingeln fick en tuff match mot...
Older posts