Inbjudan Komigångcup och Årsmöte Skellefteå Squashklubb

Skellefteå squashklubb Inbjuder till årsmöte Lördagen den 329/9 klockan 14.00. Klubben inbjuder även till den prestigefyllda squashturneringen Komigångcup 2018!

 


Datum: Lördag 29/9 start klockan 10.00

Spelplats: Skellefteå Squashklubb

Spelform: Cup eller pool

Klasser: Enligt spelkategorier och Dubbel

Bollmärke: Dunlop xx...

Träningsvecka med juniorerna

I veckan har det varit träningsläger med Skellefteås juniorer. Det har varit två träningspass per dag, första passet har varit ett fyspass på kanotudden och andra passet ett squashpass på hallen.

Tränare har varit Skellefteås nyförvärv Erik Jakobsson och Zeeshan Khan som kommer från Pakistan, Albin Kaiding har hjälpt till och tränat dom yngsta juniorerna . Dom har gjort ett riktigt kanonjobb med hård fys och detaljerad teknikträning. Erik Jakobsson kommer att under fem...

Swedish Open spelas i Skellefteå nästa år

Swedish Open i squash som startade i mitten på 70-talet och som de senaste 15 åren avgjorts på den publikvänliga fyrglasbanan i Linköpings Sporthall flyttar för 2019 till Skellefteå.
 
Swedish Open har under tiden i Linköping utvecklats till Europas näst största internationella titel inom squashen efter klassiska British Open och har av många spelare utnämnts som en av Världens bäst arrangerade squashtävlingar och många gånger med stora delar av världseliten på plats....

Hårda matcher i Italien Junior Open

Den 14-17/6 spelades den internationella juniortävlingen Italien Junior Open i Riccione. Skellefteå squashklubb hade fem spelare med från klubben. Tävlingen hade över 200 deltagare med stor representation från Sverige.

 

Italiengänget 2018
 
 

Det blev en mycket nyttig erfarenhet för våra juniorer då dom fick många hårda matcher mot Internationellt motstånd. Det var...

Brons till tjejerna!

Det blev ett mycket välförtjänt brons till Skellefteås unga tjejer Anna kaiding och Tuva Holmberg i Elitseriens slutspel i Linköping!


 
 
 Mot Malmö i semifinalen var vi aldrig riktigt nära Malmö Nanna Carleke vann bägge sina matcher mot Anna och Tuva med 3-0. När sen Malmös tvåa Matilda Ravn Holm vann första game mot Anna så var matchen klar .
 
 Bronsmatchen spelades mot Stockholm Sk och blev e...