PSA tävling i Stockholm!

I helgen spelas Ström 2 Abdel Wahed Open 2019 på kungliga tennishallen. Tävlingen är en closed satelite PSA tävling för Damer och Herrar. Skellefteåa squasklubbs Zeeshan Khan är seedad tvåa i turneringen han möter den finska spelaren Atte Stengård i första omgången.

 

 
Riina Koskinen seedad etta!
 
Även Erik Jakobsson är med han möter engelsmannen Michael Andrews i den första...

Anna och Zeeshan två utropstecken i helgens Elitserie

Anna Kaiding vann 3 av 4 matcher i damernas Elitserie som spelades på Roslagshallen i Stockholm. Första matchen mot Linköping blev det förlust med 1-3 i matcher men Anna vann mot SM-finalisten Malin Frank med klara 3-0 i game. Linköping hade den rutinerade PSA spelaren Line Hansen på första singeln där hade varken Anna eller Pirjo Eserstam någon chans trots bra spel. Pirjo gjorde sen en klart godkänd insats mot Malin Frank med det blev förlust med 0-3  i game.
  
...

Elitserien i Stockholm i helgen

I helgen spelas det Elitserien både för herrar och damer i Stockholm! Herrarna spelar på Gärdet där dom möter Intersquash och Stockholm på Lördag och Interroc Uppsla på Söndag!

Michael Babra har en efterhängsen skada och det är inte säkert att han kan spela. Emil Lundström gör debut denna säsong och kompletterar laget. Övriga spelare är Zeeshan Khan etta, Erik Jakobsson tvåa eller trea, samt Albin Kaiding på fjärdesingeln. Laget ligger på en...

Squashfest i Skellefteå, Cronimet Swedish Open

Skellefteå Squashklubb hälsar spelare och publik välkomna till Skellefteå 20-24:e mars.
Vi önskar er alla varmt välkomna till en härligt intensiv vecka fylld med högintressanta matcher med topprankade spelare, inspirerande bredd-och ungdomssquash och givetvis en härlig inramning och atmosfär.

Förra årets finalist Roshan Bahros möter Brittish Junior Open finalisten Nick Wall i första omgången, vilken...

Zeeshan förlorade i kvarten i Finland, men Miko vann turneringen

I veckan med början Onsdag spelas SAVCOR FINNISH OPEN 2019 i Mikkeli. Nästan hela Skellefteås elitserielag är på plats och spelar 5500 dollars PSA turneringen. Det är bara Albin Kaiding som stannar hemma och tränar.

Erik, Michael och Zeeshan tävlar i helgen, Albin tränar på hemmaplan!

 

Jami Äijänen och Miko Äijänen är seedad 2 respektive 3:a, Zeeshan Khan är seedad 4:a alla dom går in i turneringen under...