Sälj eller köp Miljonlotter och tjäna en slant till Squashklubben

Som alla vet befinner vi oss i otroligt svåra tider och nu har du möjlighet att med liten insats göra otrolig stor skillnad för Skellefteå SK- Squashklubb.

 

 
 
Du har nu möjlighet att köpa en 6 lotters-prenumeration från Miljonlotteriet helt utan bindningstid. Du betalar endast 150 kr (Ord.pris 300 kr). För varje person som testar på detta så går HELA 500 kr till Skellefteå SK-...

Guldligan har återuppstått!

Guldligan har återuppstått! den var väldigt populär på 80 och 90 talet. Den spelades i divisioner med 10 spelare i varje division där vinnaren klev upp en division och förloraren klev ner en division. 

Bara en av dessa stjärnor är med i Guldligans uppstart kanske det blir fler till hösten
 
 
Matcherna kommer att spelas på Måndagar mellan 18.00 och 19.00 i den första ligan är 12 spelare med, fler...

Allt tävlingsspel i Squash ställs in

Svenska squashförbundets styrelse fattade idag det mycket tråkiga beslutet att en månad framåt ställa in alla tävlingar sanktionerade av Svenska Squashförbundet och således även helgens serieomgång för samtliga divisioner inkluderat JGP på Enskede.
 

 
 
 Det innebär att inget seriespel för våra elitserielag eller spel för våra juniorer i JGP tävlingen i...

Erik Jakobsson tvåa i Malmö Open

Erik Jakobsson gjorde en riktigt bra insats  i Malmö Open i helgen.Det var en closed PSA satellite turnering och Erik var final seedad. Han avancerade till final efter tre imponerande matcher, han slog engelsmannen Robert Dadds med 3-2 i semifinalen. I finalen blev det dock förlust mot Yannick Omlor från Tyskland med 0-3 i game.
 

 
 

Länk till...

Tre skellefteåkillar spelar German Junior Open

Nu på Torsdag börjar en av dom större juniortävlingarna i Europa German Junior Open i Hamburg! Skellefteå Squashklubb representarar med tre spelare,det är Linus Remahl som spelar i Pojkar U 15 och Kian Englund Jonsson i Pojkar U 17 samt Theo Stenlund i Pojkar U 17.
 

Sveriges bästa U 15 kille spelar i U15 klassen i Hamburg.  
    
Det är många duktiga spelare med så motståndet är knivskarpt och många...