Inga medaljer i Linköping!

Det blev inga framskjutna placeringar i på den första JGP-tävlingen i Linköping. Både Anna Kaiding och Viktor Degerman förlorade i första omgången i A-klassen och fick sen spela placeringsmatcher.
 
Tuva Holmberg vann första matchen i B-klassen, men förlorade sen sin andra match! Hon vann sen två matcher i placeringsspelet och gjorde en klart godkänd insats!
 
Unge Hugo Flodin förlorade sin första match med 2-3 i game det sista gamet slutade 9-11. Han...

Klubbkvällar på Tisdagar med start 12/9

I våras införde vi klubbkvällar på Tisdagar. En mycket lyckad satsning som vi fortsätter med! Vi kör varje Tisdag fram till Jul med början Tisdag 12/9.

 

 Klubbkväll med strafftysken kanske?
 
Meningen med klubbkvällar är att vi träffas och spelar med varandra inget märkvärdigt. Det är ju alltid trevligt med lite fika eller något att tugga på.
 
Gym och Squash...

Tufft motstånd i Wales för Anna och Tuva

Anna Kaiding och Tuva Holmberg har varit i Wales, Cardiff och spelat Welsh Junior Open. Tävlingen är en ESF tävling.

Storbritannien är världsledande inom squashen och har många duktiga och skolade juniorer. Tävlingen höll mycket hög klass.

Anna spelade i Gu 17 klassen. I den första omgången mötte hon Emma Mcgugan från Wales matchen gick till fem games där Anna förlorade i femte game med 10-12, Anna hade 2-0 i game!

Det blev sen ytterligare två fem games förluster mot Clara Lehv...

Emil vann i Täby!

Säsongens första GP tävling spelades i helgen i Täby!

Emil Lundtröm övertygade stort i A-klassen i Täby och gick obesegrad genom hela turneringen. I finalen mötte Emil den unge lovande junioren Oliver Vasilis som hade övertygat stort i både kvartsfinalen och semifinalen.

Emil visade klass och vann övertygande med 3-0 i game och borde snart vara redo för Elitklassen. Nästa GP tävling är i Göteborg i slutet på September.

Filip Hultman var med i Elitklassen. Filip visade ingen form oc...

Inbjudan Komigångcup och Årsmöte Skellefteå Squashklubb

Skellefteå squashklubb Inbjuder till årsmöte Lördagen den 30/9 klockan 14.00. Klubben inbjuder även till den prestigefyllda squashturneringen Komigångcup 2017!

Förra årets final i yngsta klassen mellan Anton Elingstam(segrare) och Valter Lindberg


Datum: Lördag 30/9 start klockan 10.00

Spelplats: Skellefteå Squashklubb

Spelform: Cup eller...