Linus Remahl spelar 17 EM i Eindhoven

Skellefteå Squashklubbs  junior Linus Remahl är i Eindhoven/Holland och spelar U 17 em för lag. Sverige spelar i en tuff grupp där dom två bästa lagen går till kvartsfinal. i gruppen är Ukraina, Schweiz,Skottland, Italien och Sverige.
 
 
.
Linus Remahl spelar i det svenska landslaget!
      
Laget består av tre singlar en tjej och två killar, I det Svenska laget spelar Lukas Bergenhök.Stockholm SK...

Seriesegern är klar både för herrarna och damerna

Skellefteå squashklubbs herrlag och damlag vann Elitserien säsongen 2021/2022. Lagen säkrade segern i grundserien genom att vinna alla matcher ,herrarna på hemmaplan och damerna i Stockholm. Herrarna vann alla  sina matcher i helgen med 3-0 utan gameförlust och damerna vann också alla sina matcher. Tjejerna gick genom hela grundserien utan att förlora en enda match! Det måsta var rekord!
 
Skellefteås Elitlag 2022.
...

Kian Englund Jonsson tilldelades Olga och Gösta Olanders stipendie för svensk idrottsungdom

Kian Englund Jonsson från Ursviken är 17 år och spelar för Skellefteå Squashklubb. Kian har tilldelats Olga och Gösta Olanders stipendie för svensk idrottsungdom, stipendiet är på15 000 kr.
 
Han har bl a förra året vunnit ett JSM guld i klassen U17, samt ett brons i klassen U19. Han gjorde även sin debutmatch i elitserien för Skellefteå Squashklubb
 
 

  
I samband med Riksidrottens...

Isak och Zeeshan nya klubbmästare 2022

Skellefteå squashklubb arrangerade klubbmästerskap Tisdag 26/4. Det blev en riktigt bra tävling med många bra matcher .Det är imponerande vilka framsteg våra juniorer har gjort den sista tiden.
 
I Elitklassen är det inte mycket att göra åt Zeeshan Khan som står i en klass för sig. Han vann finalen mot Kian Englund Jonsson med klara 3-0.  Albin Kaiding och Kian spelade en stentuff femgamare i semifinalen där Kian segrade med 11-9 i femte game. Albin vann sen bronsmatchen mot Hans Sundström med...

Gustav Lindberg vann SM-Guld i Malmö, totalt fem medaljer till Skellefteå Squashklubb

I helgen avgjordes Junior-SM i squash med Malmö squashklubb som värd. Tävlingen lockade totalt ett 60-tal ungdomar i de olika klasserna och med Skellefteå squashklubb som största klubb med hela 11 anmälda spelare.
 
Resultatet blev totalt 5 medaljer. Ett guld, 2 silver och 2 brons. Helt enligt våra förväntningar kommenterar Jan Kaiding, tränare.
 
 ...