I mars är det dags för den stora squashfesten!

Nu är det dags för den stora squashfesten. 

Snart. I mars, under SM-veckan i Skellefteå, avgörs  SM i squash. Det var 33 år sedan sist.

Klubben har längtat, och publiken och förhoppningsvis också spelarna. Ett SM som blir ett minne för livet. Missa inte det.

Och naturligtvis inte heller Cronimet Open som avgörs veckan innan. I Skellefteå så klart. En perfekt uppladdning för spelarna och en läcker förrätt för publiken.

Glasbanan står redo. Nu kör...

SM-Guld till Valter och Tim

Det blev två SM guld på Junior-SM i Stockholm. Valter Lindberg vann guld i pojkar U 13. Han vann finalen över Erin Ängmo/Paterson från Linköping med klara 3-0 i game. Valter har ett spelsinne som är unikt. Han står alltid rätt i banan och väljer rätt slag. Linus Remahl hade vittring på bronset men förlorade bronsfighten mot Lukas Bergendahl från Stockholm med 1-3 i en jämn match.


Valter SM-guldmedaljör 2018 Pu...

Junior-SM i Stockholm!

I helgen 12-14/1 avgörs Junior-SM 2018 på Roslagshallen i Stockholm. Skellefteå Squashklubb åker till Stockholm med 15 juniorer. Klubben har klarat generationsväxlingen riktigt bra vi hade en riktig boom med ungdomar som var födda 97-99. Nu känns det som att vi är på gång igen med många och duktiga juniorer fördda 01 till 08.
 
 

 
 
Vi har medaljchanser i flera klasser. Skellefteå squuashklubb är...

Albin, Anton och Hugo segrade i Julcupen

Julcupen i Skellefteå blev en lyckad tävling. Det är en tradiition i klubben att vi spelar cupen mellan Jul och Nyår. 29 spelare var anmälda i fyra klasser.

I Elitklassen stod Albin kaiding i en klass för sig då han vann alla matcher med 3-0. Hans Sundström försökte störa Albin i finalen men Albin kan dra upp tempot rejält då det gäller, och Hans tvingades till misstag finalen slutade 3-0 i game. Edvard Schönfeldt är tillbaka i spel efter en stunds bortavaro och vann bronspengen över IKSUS Pette...

Många sevärda matcher på Skellefteå Junior Open


Dunlop Skellefteå Junior Open blev en mycket lyckad tävling. 51 juniorer från Sverige och Finland gjorde upp om medaljerna i fem olika klasser. Juniorerna spelar i klasser efter spelstandard blandat pojkar och flickor. Konceptet är mycket lyckat då det oftast blir jämna matcher.
 
 

I Elitklassen spelade många av dom bästa juniorerna i Sverige. Christoffer Segerstedt Skellefteå SK gjorde en bejublad comeback efter ett längre...