Kian spelar German Junior Open

Kian Englund Jonson är i Hamburg Tyskland och spelar en av världens största juniorturneringar German Junior Open. Det kommer att bli ett bra genrep inför Junior-VM som spelas i Augusti.
 
Kian spelar German Junior Open 
 
Kian kommer att få många tuffa matcher i Pu 19 klassen då många av världens bästa juniorer är på plats.
  
Länk till ...

Unga tjejer har tränat squash under vårterminen!

Skellefteå Squashklubb har under våren genomfört en satsning på unga squash-tjejer födda 2010, med stöd från Svenska Squashförbundet.
 
Ca 20 unga fotbolls-tjejer från Morön Fotbollsklubb har deltagit. Projektet har varit mycket lyckat och dom har tränat squash i ca 10 veckor. Det har varit full fart på hallen och våra fyra banor har nästan inte räckt till. Tjejerna har varit uppdelade i grupper med cirkelträning och squash.
  
Tränare har varit...

Tjejerna vann SM-Guld!!!!! Killarna vann silver!

Anna Kaiding och Pirjo Eserstam vann SM guld. Dom besgrade Norrköing utan att förlora ett enda game. Dom är dessutom obesegrade genom hela serien helt fantastiskt. Det är klubbens första SM-guld för lag!
 
Nu får dom chansen att spela klubblags-EM i Riccone Italien i September. Klubben får ett bidrag på 25 000 kr till resan från Svenska Squashförbundet.
  
Ett stort grattis till Pirjo Eserstam, Anna Kaiding och Riina Koskinen från hela Skellefteå...

Tre medaljer på Kanin Cup, Alfred vann guld!

Kanin cup Sveriges största juniortävling gick av stapeln i helgen i Göteborg.Tävlingen brukar vara mycket populär då ett besök på Liseberg på Lördag kväll ingår.
   
     
Skellefteå Squashklubb åkte tåg ner till Göteborg med 7 juniorer och fem ledare. Två unga tjejer gjorde tävlingsdebut Klara Gustavsson och Ann-Lisa Gullstrand.
 
...

Linus Remahl spelar 17 EM i Eindhoven

Skellefteå Squashklubbs  junior Linus Remahl är i Eindhoven/Holland och spelar U 17 em för lag. Sverige spelar i en tuff grupp där dom två bästa lagen går till kvartsfinal. i gruppen är Ukraina, Schweiz,Skottland, Italien och Sverige.
 
 
.
Linus Remahl spelar i det svenska landslaget!
      
Laget består av tre singlar en tjej och två killar, I det Svenska laget spelar Lukas Bergenhök.Stockholm SK...