Tävlingar i Ukraina och Stockholm i helgen!

Det är tävlingar i Ukraina  för Albin Kaiding och David Clegg i helgen och i Stockholm är det U 19 SM för Kian Englund Jonsson och Linus Remahl även William Hultman var anmäld men blev tvungen att dra sig ur turneringen p.g.a sjukdom.
    
Flera av matcherna kommer att streamas via länk nedan
   
Länk till U 19 SM
 
Länk till ...

Albin och Clegg spelade bra i Ukraina och Erik är uttagen till landslaget!

I helgen var det tävling i Ukraina och landslagsläger i Stockholm.
  
Skellefteå squashklubbs elitspelare Albin Kaiding tävlade i Kiev/Ukraina. Det var en stor tävling med 56 spelare anmälda även Skellefteå Squashklubbs listade spelare David Clegg var med.
  
Bäst gick det för David Clegg som placerade sig som trea han förlorade bara en match och det var mot en mycket duktig junior från Pakistan även Albin förlorade mot honom. Albin spelade sen mycket bra i...

Juniorträningen kör igång igen vecka 36

   
 
Nästa vecka kör vi igång junioträningen igen! Vi har nybörjarintag på Torsdagar 18.00 och Söndagar 17.00 hela september. 

 

Alla nybörjare som börjar träna squash på våra träningstider fär en påse med lite smått och gott dricka,chokladbar, boll, racketlinda, m.m.
 
Vi har även träning för dom spm...

KM och Komigångcup obs flyttad till 2/10 men Årsmötet kör vi som planerat!

Vi flyttar KM och Komigångcup till Lördagen den 2/10 start 10.00 . Det har blivit krock med andra tävlingar så vi kör lördag den 2/10 istället. Årsmötet kör vi dock som planerat på hallen 18/9 klockan 14.00 välkomna

  

Förra årets dubbelsegrare
 

KM och Komigångcup 2021

Datum: Lördag 2/1...

Två guld, ett silver och tre brons på Junior-SM

Det blev två guld, ett silver och tre brons på Junior-SM i Västerås i helgen. Skellefteå Squashklubb dominerade rejält! Hela pris-pallen i pojkar U 17 var killar från Skellefteå Squashklubb!
 

 
 
Kian Englund/Jonsson vann guld i Pu17 efter en rafflande final mot klubbkompisen William Hultman. Kian vann en välspelad 5 games match med 3-2. Vilken utveckling både Kian och William haft den senaste tiden. Linus Remahl som...