Linus och Kian fick många tuffa och lärorika matcher i Amsterdam

Linus Remahl och Kian Englund/Jonsson har varit  i Amsterdam och spelat Dutch Junior open. Tävlingen är klassificerad som en super serius tävling och är den största tävlingen i Europa efter Brittish Open. Det var över 500 juniorer med.
  
Linus och Kian var med i BU 15 klassen. Linus förlorade sin första match i kvalet mot en duktig Amerikan, han fick sedan spela fyra placeringsmatcher mot mycket bra motstånd, han vann en av dessa. Linus har precis lämnat Bu 13 klassen och har två år kvar i...

Valter topp 10 i Köln

Valter och Gustav Lindberg har varit  i Köln och spelat European Junior Open! Det är en riktigt stor turnering en av dom största med 378 deltagare från jordens alla hörn. 

Skellefteå killarna gjorde det riktigt bra! Valter gick till åttondelsfinal där tog det dock stopp mot förstaseedade Martin Stephan från Tjeckien, Valter spelade bra men förlorade med 0-3 i game. I placerings-spelet gjorde han det mycket bra och slog många högre seedade spelare. I den sista matchen om 9:e 10:e pris mot...

Italien Junior open med många tuffa matcher!

Italien Junior Open är färdigspelad! Det blev inga topp- placeringar för våra skellefteungdomar. Anna Kaiding spelade i den hårda Gu 19 klassen hon lyckades inte spela sig vidare om högre placeringar i sin pool . Hon gjorde dock en klart godkänd insats då hon spelade väldigt bra. I den sista placeringsmatchen om 9-10 pris var hon nära vinst mot Italienskan Lottie Taylor French men förlorade med 2-3 i game.
  
William Hultman gjprde en väldigt bra turnering och slutade på 10:e plats i Bu 15...

Italien Junior Open

Nu börjar sommartouren för juniorerna! Första tävlingen är Italien Junior Open i Riccione i Italien. Det är en populär tävling, många svenskar är med. Det är dessutom en trevlig plats att tjuvstarta sommaren på. 

Från Skellefteå squash klubb är sex juniorer med . Det är en stor tävling med många deltagare och motståndet är av yppersta klass. 

Deltagare från Skellefteå squashklubb

...

Zeeshan spelade i Prag och förlorade i första omgången

Zeeshan Khan är i Prag och spelar en PSA turnering på 5500 dollar. I den första omgången förlorade Zeeshan mot Ido Burstein från Israel  med 0-3 i game. Zeeshan var mycket besviken efter matchen och kom aldrig in i matchen. 
 
 

 
Det är tufft att spela på PSA touren förlorar man i första omgången så är det färdigspelat och Zeeshan hade planer på att vinna åtminstone ett par matcher. Niu får...