Hugo Flodin femma på Junior-SM

Skellefteå squashklubbs junior Hugo Flodin spelade Junior-SM i Linköping i helgen. Hugo var seedad 3-4 i PU17-klassen och hade chansen på medalj. Konkurrensen var dock stenhård och Hugo som nyss klivit upp i Pu 17 klassen fick en tuff kvartsfinal där han förlorade mot Linköpings Valdermar Backe med 1-3 i game. Han vann sen sina placeringsmatcher och slutade på en klart godkänd 5:e plats.

Hugo har ytterligare ett år kvar i Pu 17, han blev den högst placerade 15 åringen i...

Hugo flodin har chansen på Junior-SM

Skellefteå squashklubbs junior Hugo Flodin spelar Junior-SM i Linköping i helgen. Hugo är seedad 3-4 i klassen och har chansen på medalj. Konkurrensen är dock stenhård och Hugo har nyss klivit upp i Pu 17 klassen. Hugo har ytterligare ett år kvar i Pu 17.

Följ tävlingarna nedan!

Länk till...

Albin vann Julcupen, Filip och William vann dubbeln

I år spelades den populära Julcupen den 26/12. Det var bra uppslutning med många hemvändande squash-spelare! . Filip Hultman som är Sveriges näst bästa squashspelare var på plats. Filip var dock bara med i dubbelturneringen.

Albin Kaiding gick obesegrad genom turneringen. I finalen mötte han comebackande Rehan Javed i en sevärd match, Albin var starkare och vann finalen med 3-1 i game. Hans Sundström vann bronsfighten mot Jens Flodin med 3-1.

I dubbelfinalen vann det...

Albin vann brons i A-klassen på SM

I helgen 15-17/12 spelades Senior-SM i Squash i Sundsvall. Zeeshan Khan från Skellefteå Squashklubb var med i Elitklassen där han mötte Björn Angtoft Malmö SRC i första omgången. Det blev förlust för Zeeshan med 2-3 i game efter en tuff batalj i fem game. Zeeshan vann sen sina två placeringsmatcher och slutade på en 9:e plats.

Albin Kaiding var seedad tvåa i A-klassen. Han vann sin grupp efter mycket bra spel, han besegrade grupptvåan Emil Drakenberg med 3-1 i en mycket välspelad match. I...