Semifinal klart i Cronimet Open med ny streaminglänk!

Kvartsfinalerna i Cronimet Open är spelade. Det var fyra riktigt högklassiga matcher som spelades på glasbanan under torsdagskvällen. I den första matchen vann Rohsan Bahros Holland över Claudio Pinto Portugal med 3-1 i game. I den andra matchen vann Yannick Omlor Tyskland över Adam Murrils England i en riktigt bra och spännande match som slutade 3-2 i game.
  

 
  
I den tredje vann Martin Svec över det skandinaviska hoppet Norrmannen Adrian Ostbye med 3-1 i game. Den sista mathen för kvällen blev en uppvisning av spanjoren Edmon Lopez som spelade mycket bra då han besegrade engelsmannen Kyle Finch med 3-0 i game.
 
I damturneringen så vann den regerande svenska mästarinnan Nanna Carleke över Tuva Holmberg Skellefteå med 3-0 i game. Det var en tuff lottning för unga Tuva som bara är 14 år. Elisabeth Andreasson vann en hård match mot  Lauren D Grichton Team Göteborg med 3-1 i game.
 
Anna Kaiding gjorde en riktigt bra match då hon avancerade till semifinal efter en relativt komfortabel seger med 3-0 i game över Josefine Paulie från Stockholm SK.
 
I den sista kvartsfinalen vann något överraskande Emma Gyllstad Linköping över den seedade norska tjejen Cloe Kalvö med 3-2 i game.
 
I morgon Fredag är det dags för semifinaler uppe på glasbanan på Skellefteå Kraft Arena! Vi kommer att ha cafeterian öppen från 17.00 till 21.00. Det är gratis entre så tag chansen och kom upp och titta på internationell elit-squash.
  
Matchschema glasbanan Fredag 16/3 
 
11.00 Damer placeringsmatch Tuva Holmberg Skeå SK - Lauren D Grichton Team Göteborg
12.00 Damer placeringsmatch Josefine Paulie Stockholm Sk - Cloe Kalvö Norge
17.00 Damer semifinal Nanna Carleke Carlskrona - Elisabeth Andreasson Stockholm SK
18.00 Herrar semifinal Roshan Bahros Holland - Yannick Omlor Tyskland
19.00 Herrar semifinal Martin Svec Tjeckien - Edmon Lopez Spanien
20.00 Damer semifinal Anna Kaiding Skellefteå - Emma Gyllstad Linköping
 
Foto: Patrick Degerman 
 
 
Länk till streaming

Kommentarer :

  1. Inga kommentarer har lagts till än. Bli den första att kommentera!
Lägg till en kommentar : OK