Final i morgon enligt seedningarna!

I morgon Onsdag är det den stora finaldagen i squashveckan och SM. Semifinalerna spelades under tisdagskvällen på glasbanan uppe på Skellefteå Kraft Arena!
 

 
 
Kvällen började med musikunderhållning av en stor orkester från Musikskolan som var mycket trevligt för den stora publiken som hade sökt sig till glasbanan.
 
Anna Kaiding började sin semifinal mot förstaseedade Nanna Carleke från Carlskrona. Anna som aldrig vunnit ett game gjorde nog sin bästa match hitills mot Nanna, hon förlorade i tre raka men jämna game. 
 
I den andra semifinalen möttes Sara Månberg Intersquash och Anna-Carin Forstadius Roslagen Sara som är juniormästarinna pressade den betydligt äldre Anna-Carin Forstadius ordentligt. Men Anna-Carin kunde med sin rutin till slut vinna matchen med 3-1 i game. 
 
I herarnas semifinaler gick det också enligt seedningarna i den första matchen mellan klubbkompisarna Rasmus Hult och Filip Krueger så vann sverige-ettan Rasmus med 3-0, men Filip visade att han kan spela jämt med Rasmus och blir nog farlig för många svenska spelare i framtiden.
 
I den andra herr-semifinalen möttes Christian Drakenberg Stockholm Sk och Viktor Högberg Team Göteborg tvåan mot trean, en oviss match på papperet. Men rutinerade Christian kunde spela hem matchen med 3-0, Det var jämt i alla game men Christian var lite starkare i slutet på gamen.
 
I morgon Onsdag är det sista dagen på våran squashvecka! SVT kommer att direktsända damfinalen klockan 12.00 och herrfinalen klockan 15.00. Välkomen till glasbanan och kombihallen. Vi har serveringen öppen från 11.00 till 16.00.
 

Foto: Patrick DegermanMatcher i morgon Onsdag 21/3 
11.00 Bronsmatch damer Anna Kaiding Skellefteå SK - Sara Månberg Intersquash
12.00 Damfinal Nanna Carleke Carlskrona Sk - Anna-Carin Forstadius Roslagen SRC
13.00 Bronsmatch herrar Filip Krueger Intersquash - Viktor Högberg Team Göteborg 
15.00 Herrfinal Rasmus Hult Intersquash - Christian Drakenberg Stockholm SK
 
 
Länk till streaming
 
 

Kommentarer :

  1. Inga kommentarer har lagts till än. Bli den första att kommentera!
Lägg till en kommentar : OK