Bahros, Lopez, Carleke och Kaiding till final i Cronimet!

I morgon Lördag är det den stora finaldagen i Cronimet! I herrar avancerade först kval-spelaren Roshan Bahros Nederländerna till final med  en 3-1 seger över en annan kvalspelare Yannik Omlor från Tyskland i en jämn och välspelad match. 
 
I den andra semifinalen vann 69 rankade spanjoren Edmon Lopez med 3-0. Han besegrade Martin Svec från Tjeckien i en tuff batalj på fyrglasbanan. 
 
I Damklassen vann regerande svenska mästarinnan Nanna Carleke över rutinerade Elisabeth Andreasson Stockholm med 3-0 i game. Anna Kaiding från hemmaklubben vann den andra semifinalen över Linköpings Emma Gyllstad med 3-0. Anna hade ett massivt publikstöd uppe på arenan och kunde spela ut sin absolut bästa squash.
Nanna Carleke
Tuva Holmberg
Roshan mot Yannik
Foto: Patrick Degerman

Matchschema Lördag på fyrglasbanan i kombihallen Skellefteå Kraft Arena
Final Damer Cronimet 12.00 Nanna Carleke Carlskrona - Anna Kaiding Skellefteå Sk 
 
Final Herrar Cronimet 13.00 Roshan Bahros Nederländerna - Edmon Lopez Spanien
 
Cronimet juniorklasserna kör i gång i morgon Lördag med första matchstart 10.00. Det är tre klasser juniorena är indelade i  Elit , A och B klass. Matcherna spelas både på squashhallen och Glasbanan i kombihallen.
 
Klockan 15.00 i morgon Lördag kör dessutom SM i gång för herrar och damer med hela svenska squash-eliten. Det blir alltså högklassig squash i Skellefteå i helgen och vi kommer att köra matcher hela Lördagen och Söndagen både på squashhallen och på glasbanan.   
 
Välkommen till Kombihallen eller till squashhallen, vi har cafeterian öppen på bägge ställena från 10.00 till 19.00. Det är fri entre!
 
 
Länk till squashsite
 
 
  
 
 
Länk till streaming bana 2 Squahhallen
 
Länk till streaming bana 3 Squahhallen
 
Länk till streaming bana 4 Squahhallen

Kommentarer :

  1. Inga kommentarer har lagts till än. Bli den första att kommentera!
Lägg till en kommentar : OK