Anna vann brons på SM och Nanna och Christian är mästare!

Skellefteås Anna Kaiding vann SM-brons. Hon besegrade Sara Månberg från Intersquash med 3-1  i en riktigt spännande match! Anna spelade sin bästa squash i den sista matchen. Det är Skellefteå Squashklubbs första individuella medalj på senior-sidan i klubbens historia, om man räknar spelare som är fostrade i klubben.

Foto: Patrick Degerman 

Nanna Carleke Carlskrona som är regerande mästarinna vann SM-finalen över Anna-Carin Forstadius Roslagen med 3-1 i game. Det blev alltså ingen tangering av rekordet på nio SM-titlar för Anna-Carin. Nanna var alldeles för stark och vann sin andra SM-titel.

Christian Drakenberg Stockholm Sk är mästare i herrklassen efer en mycket spännande och välspelad match mot Rasmus Hult från Intersquash. Matchen böljde fram och tillbaka Christian vann första game Rasmus kontrade och vann dom två efterföljande. Christian vann sen fjärde game och sedan i det avgörande gamet var Christian lite starkare och kunde slå in matchbollen till seger med 11-8 i femta game. Det var fin squashpropaganda för sporten och den stora publiken.

Filip Krueger Intersquash fortsatte att överaska och vann herrarnas bronsfight över Team Göteborgs Viktor Högberg med klara 3-0 i game. Filip är nog snart aktuell för landslaget!

 

 

 

Länk till sändning från SVT

Länk till Lottning resultat

Länk till streaming

Länk till repotage Norran

Länk till Västerbottensnytt repotage 09.25 in i sändningen

Foto: Patrick Degerman

 

Skellefteå squashklubb vill tacka alla samarbetspartner och personer som gjort denna vecka möjlig. Det har varit en helt otrolig vecka som är ett nytt kapitel i klubbens historia. 

 

 

 

Kommentarer :

  1. Inga kommentarer har lagts till än. Bli den första att kommentera!
Lägg till en kommentar : OK