Nya klubbmästare i Skellefteå Squashklubb

Klubbmästerskapet i Skellefteå squashklubb spelades i helgen.Trots kanonväder så blev det en riktigt bra tävling, Skellefteå squashklubbs juniorer håller hög klass  och det är inte många klubbar i Sverige som kan mönstra så många duktiga juniorer!

I Elitklassen vann förstaseedade Albin Kaiding sin förtsa seniormästartiitel, han vann utan att tappa ett enda game. I finalen besegrade han konditions-starka Hans Sundström med 3-0 i game. Jens Flodin tog hem bronsmatchen efter seger mot boll-trollaren Jens Nordström med 3-0 i game.

I A-klassen gjorde 10 juniorer upp om titeln. Valter Lindberg vann en tuff final mot Theo Stenlund med 3-1 i game. Kian Englund som pressade Valter rejält i semin vann bronsmatchen mot Sixten Degerman med 3-0.

I den lägsta klassen B vann unga Hugo Flodin. Han besegrade tvåan Theo Elingstam med 3-1 i game. Gustav lindberg vann en en stenhård femgamare mot Isac Mannbertg med 3-2 i game det sista gamet slutade 13-11 till Gustav.

Dubbelklassen vann det mycket rutinerade paret Jan Kaiding/Jens Nordström,  dom vann finalen mot ungtupparna Melvin Åkerström/ William Hultman med 2-0 i game.

Länk till Lottning och Resultat

Det är nu inte mycket kvar av squashsäsongen om två veckor är det Kanin Cup det avslutar den svenska juniortouren säsongen 2017/2018. Slutspelet i Elitserien är helgen efter i Linköping. Sen är det vila och uppbyggnadsträning som gäller!