Zeeshan och Isac är nya klubbmästare

Det blev en riktig lyckad Lördag på squashhallen i Skellefteå. Första tävlingen för säsongen spelades som ett klubbmästerskap och traditionsenligt så¨hölls Skellefteå squashklubbs årsmöte mitt under tävlingen.

I Elitklassen vann Zeeshan Khan i överlägsen stil utan att förlora ett enda game. I finalen besgrade han tvåan Albin Kaiding med 3-0. Albin hade haft en tuff match mot tredjepristagaren Kian Englund Jonsson i den ena semifinalen, Kian pressade Albin till en femgamare men Albin lyckades vinna i femte game med 11-8.

I A-klassen blev det en liten skräll då oseedade Isac Mannberg spelade drömsquash i den första matchen slog han ut förstaseedade Gustav Lindberg med 3-1 och semi vann han mot Hugo Flodin med 3-0. Sen i finalen mot Calle Bodin så fortsatte han i stor stil och vann med 3-0. Vilken utveckling Isac har gjort! Tvåa blev Calle Bodin . Bronset vann Anton Thylin då han besegrade Hugo Flodin i brons matchen med 3-0.

Dubbelmästrare blev svårslagna Zeeshan Khan/Gustav Lindberg dom vann finalen över det rutinerade paret Jan Kaiding/Hans Ericsson med 2-1 i game.

Årsmötet gick bra och en ny styrelse blev valld. Det blev två förändringar Mattias Remahl kliver in i styrelsen som ordinarie ledamot då Tomas Vidmark väljer att kliva av. Jens Flodin går in som suppleant istället för Helena Degerman.

Vi tackar Helena och Tomas för ett bra styrelsearbete. Klubben redovisade ett plusresultat på drygt 30 000 kr och står stabilt trots coronan.

Årsmöte Skellefteå squashklubb 2020
Skellefteå squashklubb Årsmöte 2020 blir traditionsenligt i samband med tävlingen Lördag 26/9. Plats i cafeterian klockan 14.00 klubben bjuder alla deltagare på fika.