Vi kom tvåa efter ett helt otroligt drama!

Det blev en andraplats till slut i Elitseriens grundserie! Det var en nervös afton då vi följde matchen mellan Intersquash och Teknova i Stockholm. Det började mycket bra för Skellefteå då Teknovas Erik Jakobsson vann över Joel Viksten Intersquash med 3-2 i game.

 

Filip Hultman värdig vinnare av spelarstatestiken i Elitserien  
 
Efter det möttes fjärdespelarna där vann Filip Kruger Intersquash över Martin Golbe Teknova  med 3-1 i game.
 
Det var nu kvitterat i matcher och fördel Skellefteå då ett oavgjort resultat mellan Intersquash och Teknova skulle vara till fördel för oss då vi skulle hamna på samma poäng men vi hade både bättre gameskillnad och fördel i innbördes möten.

Teknova hade Cameron Pilley på förstasingeln den matchen kändes säker för Teknova då Cameron är rankad 17 i världen. Han skulle möta Rasmus Hult Sverigettan, på papperet en enkel match för Cameron. Men Rasmus Hult ville annat han spelade drömsquash och vann mot världsspelaren Cameron Pilley med 3-1 i game kanske den största skrällen i Elitseriens historia var ett faktum. 
  
Den sista matchen spelades mellan Adam Auckland Intersquash och Carl Remle Teknova. Adam som är seriens starkaste tvåa hade inga problem och vann enkelt över Calle Remle med 3-0 i game.
 
Skellefteå kom därmed på andra plats efter Intersquash i ett makalöst drama där vi var riktigt nära serieseger. Det är första året vi spelar Elitserien och vi får vara nöjda nu väntar slutspel i Stockholm den 2-3/6. Vinnaren av grundserien får fördelen att välja motståndare i semifinalen. Vi gratulerar Intersquash till vinsten!
 
 
Länk till spelarstatestik

Kommentarer :

  1. Inga kommentarer har lagts till än. Bli den första att kommentera!
Lägg till en kommentar : OK