Västerås Junior Open Gp 3 i helgen

I helgen spelas den tredje Gp-tävlingen för säsongen. Tävlingen spelas i Västerås. Albin Kaiding är totalledarei i Gp-serien efter två spelade tävlingar. Länk till sammanställning


Förra årets tävling i  B-klassen Västerås, Lukas H etta, Arvid S tvåa , Emil L trea alla från Skellefteå!

Skellefteå Squashklubb åker ner med 12 juniorer till Västerås. I Elitklassen så är fem av åtta spelare från Skellefteå Squashklubb. Det är helt fantastiskt vilken bredd och topp klubben vaskat fram.

I Elitklasssen så är Filip Hultman och Albin Kaiding toppseedade dessutom har Emil Lundström , Edvard Schönfeldt och Filip Mikaelsson tagit klivet upp i Elitklassen.

A-klassen ser riktigt tuff ut. Christoffer Segerstedt är seedad tvåa dessutom spelar Nils segerstedt och Lukas Hultman i samma klass. Det är svårt att sia vem som kan ta hem segern då i princip alla 12 spelare i klassen är kapabla att vinna!

Viktor Degerman har tagit klivet upp i B-klassen det blir tufft för den unge lovande skelleftekillen. Kul att han spelar i B-klassen det kommer innebära avancemang på rankingen det är viktigt då nästa tävling är SM i Enskede.

I den lägsta klassen C-klassen spelar Melvin Åkerström , Olle Saric och Alexander Johansson alla skelleftekillar har kapacitet att kriga om segern.

Här finns en länk till lottning och resultat.


Kommentarer :

  1. Inga kommentarer har lagts till än. Bli den första att kommentera!
Lägg till en kommentar : OK