UCS Swedish Open!

I veckan spelas en av Europas största Squashtävlingar. Stora delar av världseliten är på plats!  I årets starka startfält återfinns bl a 7 av världens 20 bästa spelare som kommer till Linköping för att fightas om den åtråvärda Swedish Open titeln som är den näst största titeln att vinna i Europa.
 
 
Bland de spelare som kommer till Linköping återfinns bland annat världstrean Ali Farag från Egypten och världssexan Simon Rösner från Tyskland . Rösner som förra veckan vann en av världens största tävlingar då han besegrade världssjuan Tarek Momen i finalen vid Tournament of Champions i New York. Momen som nu är rankad 7:a i världen kommer även han till Linköping för spel denna vecka.
 
Parrallelt med den stora tävlingen spelas det en breddtävling med med över 200 deltagare. Skellefteå squashklubb har med spelare i flera klasser!
 
Herrar klass A
Emil Lundström
Albin Kaiding
 
Herrrar klass D
Viktor Degerman 
Melvin Åkerström
Torbjörn Gustavsson
Jens Flodin
 
Damer klass Elit
Anna Kaiding
 
Damer klass A
Tuva Holmberg
 
Junior Pu 17
Viktor Degerman 
Melvin Åkerström
Sixten Degerman 
 
Junior Pu 13
Linus Remahl
Hugo Flodin
 
Junior Fu 17 
Anna Kaiding
 
Junior Fu 15 
Tuva Holmberg
 
Flera ledare och spelare från Skellefteå squashklubb kommer att deltaga i en domarkurs som är arrangerad av Svenska Squashförbundet, kursledare är den internationelle proffsdomaren Roy Gingel.
 
  
  
Länk till UCS Swedish Open hemsida
  
Länk till Eurosportplayer

Kommentarer :

  1. Inga kommentarer har lagts till än. Bli den första att kommentera!
Lägg till en kommentar : OK