Tre medaljer på Kanin Cup, Alfred vann guld!

Kanin cup Sveriges största juniortävling gick av stapeln i helgen i Göteborg.Tävlingen brukar vara mycket populär då ett besök på Liseberg på Lördag kväll ingår.
   
     
Skellefteå Squashklubb åkte tåg ner till Göteborg med 7 juniorer och fem ledare. Två unga tjejer gjorde tävlingsdebut Klara Gustavsson och Ann-Lisa Gullstrand.
 
 
 
Det blev totalt 3 medaljer ett guld och två silver! Alfred Kaiding gjorde en storartad prestation då han vann guld i B-klassen. Han vände två femgames-matcher till seger efter att ha legat under med 0-2 i game. 
 
 
Isak Mannberg vann ett silver efter en mycket bra insats. Han förlorade finalen mot Hugo Billenius Linköping med 1-3 i game. Men silver i den tuffa A-klassen är mycket bra!
 
 
Unga och mycket lovande Maja Remahl vann silver i D-klassen efter väldigt bra spel. Men i finalen blev Isak Ungsten Växjö för svår och det blev förlust med 0-3 i game. Maja hade gamebollar i andra game men förlorade med 12-14.
 
Anton Thylin och Hugo Flodin gjorde det också bra i den tuffa A-klasen och visade att dom hör hemma i A-klassen efter flera vinster mot bra motstånd. Anton var mycket nära brons då han förlorade bronsmatchen med 2-3 i game.
 
Klara Gustavsson och Ann-Lisa Gullstrand gjorde tävlingsdebut med mersmak då dom visade upp ett stort spel i E-klassen. Bådar gott inför framtiden!
 
   
 

Deltagare från Skellefteå squashklubb

A-klassen
Isak Mannberg
Anton Thylin
Hugo Flodin
B-klassen
Alfred Kaiding
D-klassen
Maja Remahl
E-klassen
Klara Gustavsson
Anna- Lisa Gullstrand
 

Kommentarer :

  1. Inga kommentarer har lagts till än. Bli den första att kommentera!
Lägg till en kommentar : OK