Tjejerna tog full pott i Linköping!

På Lördag 11/3 var det full Elitserieomgång för Herrar och Damer i Linköping. Killarna mötte Stockholm Sk och Team Göteborg och tjejerna mötte Intersquash och Linköping.

 

Skellefteå squashklubbs fantastiskt duktiga tjejer tog full pott i helgen

 

Tjejerna gjorde det fantastiskt bra och vann alla matcher. Anna Kaiding på tredjesingeln vann sina bägge matcher med 3-0, Pirjo på andrasingeln hade det lite tuffare men hon vann två jämna matcher med 3-1 i game. Riina hade en svår match mot Linköpings Malin Frank men hon lyckades fullborda matchsviten och vann med 3-1 i game. I den andra matchen mot Intersquash etta Natahlie Malmström blev det 3-0 i game.

Skellefteås damer leder nu Elitserien med 3 poäng före Intersquash, en grundserieomgång i början på maj återstår. Slutspelet är första helgen i Juni.

Herrarna hade ingen lyckad helg det blev 3 poäng av åtta möjliga. Dom började med förlust 1-3 mot Stockholm Sk som hade ett bra lag på plats. Kian förlorade 1-3 i game och Albin och Zeeshan 0-3 i game.Miko Äijänen gjorde en bra insats då han besegrade Olli Touminen med 3-1 i game. I den andra Matchen mot Team Göteborg blev det oavgjort 2-2 i matcher. Kian och Albin förlorade sina matcher mot bra motstånd. Zeeshan vann mot Teo Carleke med 3-1 i game och Miko Äijnen vann mot Göteborgs etta Viktor Högberg med 3-0 i game. Det känns som att herrarna måste snäppa upp lite om dom ska vara med och fightas om dom ädla medaljerna! 

 

Miko Äijänen imponerade stort i helgen och vann sina matcher

 

Länk till Lottning Resultat damer Elitserien ev streaming också

Länk till Lottning Resultat Herrar Elitserien ev streaming också

 

Kommentarer :

  1. Författare Ove Sellberg

    Mycket bra streaming!

Lägg till en kommentar : OK