Starkt spelat av Christoffer och Filip i Danmark

I helgen spelades Head Danish Junior Open i Helrlev, Köpenhamn. Filip Hultman och Christoffer Segstedt var med i tävlingen som höll hög internationell standard. Både Filip och Christoffer gjorde en riktigt bra tävling och presterade betydligt bättre resultat än deras seedning. 
 
Filip som spelade i PU 19 var seedad 9-12 och avancerade till finalpoolen efter att ha vunnit alla matcher i poolspelet. Han slog ut Nadav Raziel seedad 3-4 från Israel med 3-1 i game. I semifinalen förlorade sen Filip mot Magnus Larsen seedad etta i turneringen med 3-0 men den var jämna game.i I matchen om tredje pris blev det förlust mot Theis Houlberg Danmark med 1-3 i game. Det blev en hedrande fjärde plats för Filip som visade att han definitivt kan matcha dom bästa juniorerna i Europa.
 
Christoffer Segerstedt var med i Pu 17 klassen och var seedad 9-12. Christoffer avancerade till kvartsfinal efter att ha vunnit mot två duktiga danskar. I kvartsfinalen fick han möta den som var förstaseedad Nils Roesch från Schweiz, det blev förlust med 0-3 i game men Christoffer visade upp ett stort spel och spelade jämt med schweizaren. I placerings-matcherna 5-8 blev det sen två segrar mot Yotam Peled Israel med 3-0 och Mattias Sträng Röhne Norge med 3-1. Christoffer slutade femma, han har gjort enorma framsteg den senaste tiden och med det spel han har i kroppen kan han säkert vara med och kriga om segrarna i PU 17 turneringarna ute i Europa. 

 
 
 

Christoffer Segerstedt 
Filip Hultman från en tidigare match  

 
 
Länk till streaming

 

Kommentarer :

  1. Inga kommentarer har lagts till än. Bli den första att kommentera!
Lägg till en kommentar : OK