Squash-läger i Skellefteå med Erik Pauser Cup William segrade!

Erik Jakobsson har under veckan hållit i ett läger för squash-juniorer. Det har hittils varit mycket lyckat juniorerna har kört ett förmiddagspass med utomhusträning som varje dag har avslutats med dopp i älven, idag Tisdag blev det dock ett dopp i den 30 gradiga poolen hemma hos Liam. Det serverades en uppskattad lunch med grillade hamburgare.
 
Eftermiddagspassen har varit på hallen där squashen har stått i fokus. Erik är en mycket uppskattad och duktig juniortränare han har en enorm energi och jag tror alla juniorer som varit med tycker det är väldigt kul! Vi har besök från Stockholm då Lukas Bergenhök, Ludvig Löfvenborg och Anton Bryttne är med rilktigt roligt att dom förgyller våran juniorgrupp i Skellefteå.
 
Veckan avslutas med en squashcup Erik Pauser Cup Wiiliam Hultman tog hem segern i Juniorklassen i en spännande final mot Kian Englund Jonsson med 3-2 i game. Valter Lindberg vann bronspengen. I seniorklassen segrade Jan Kaiding över Erik Jakobsson, Erik hade ett "litet"handicap då han han bara fick spela  bakplanssquash!
 
 
 

Kommentarer :

  1. Inga kommentarer har lagts till än. Bli den första att kommentera!
Lägg till en kommentar : OK