Spanish Junior Open på Teneriffa!

Albin Kaiding, Melvin Åkerström och Anna Kaiding har varit på Teneriffa och spelat den internationella ESF tävlingen Spanish Junior Open.


Anna Kaiding och Noah Romero

Anna Kaiding gjorde det riktigt bra i flickor under 15. Hon vann silver i den tuffa klassen. Hon pressade den slutlige segrarinnan Maria Gonzalez till fem game. Hon var riktigt nära vinst då hon hade matchboll vid ställningen 10-9 i femte game, men Maria lyckades vända och vinna med 3-2 i game. Anna hade flera bra matcher, i gruppspelet vann hon mot Spaniens bästa U 13 tjej med 3-2 i game hon fick sedan möta samma tjej i semifinalen men då spelade Anna sin allra bästa squash och vann ganska komfortabelt med 3-0 i game.

Albin Kaiding som spelade i Pu 19 klassen fick hårt motstånd då han fick möta Spaniens bästa U 19 killar. I Poolspelet blev det två förluster men Albin spelade bra och var inte långt ifrån en seger! Han förlorade den första matchen med 2-3 och den andra matchen mot Spaniens tvåa med 1-3 i game. I placeringsspelet blev det sedan två vinster på wo. Det blev till slut en tredje plats för Albin.

Melvin Åkerström var med i PU 15 klassen. Melvin fick stenhårt motstånd då han fick möta Spaniens etta i första matchen det blev förlust med 0-3 i game. I den andra matchen spelade Melvin riktigt bra och pressade sin motståndare men även där blev det förlust med 1-3 i game. I placeringsspelet  gjorde Melvin det riktigt bra och vann 3 matcher med klara 3-0 i game och slutade på en hedrande tredje plats i tävlingen.
 Här finns en länk till tävlingens hemsida med resultat och bilder från tävlingen

Kommentarer :

  1. Inga kommentarer har lagts till än. Bli den första att kommentera!
Lägg till en kommentar : OK