Slutspel i Elitserien!

Slutspelet i Elitserien spelas i Stockholm Fredag Lördag -2-3/6. Intersquash vann ju serien efter ett drama där vi var riktigt nära, det var sista matchen som avgjorde. Intersquash som vann valde då Teknova som motståndare, Skellefteå får då möta svårspelade Roslagen på deras hemmaplan. 
 
 

Jami var nära att vinna mot Olli förra gången dom möttes!  
 
Matcherna spelas på Roslagshallen! Den första matchen mellan Intersquash och Teknova börjar 16.00 fredag 2/6 direkt efter den matchen är det våran tur att möta Roslagen ca kl 18.00. Matcherna kommer att streamas se  länk nedan.
 
Vi har tyvärr inte med oss Aryan Ahmed våran tvåa i laget. Aryan skadade sig i sista elitserieomgången och måste vila från all squashträning i 8 veckor. Det är stort avbräck för laget då Aryan i är en mycket viktig kugge i laget han är en mycket stark tvåa och har inte många förluster på andrasingeln. 
 
Filip Hultman få nu flytta upp på på andrasingeln. Filip är också en mycket bra tvåa och kan om han spelar på topp vinna. Filip Hultman har talang och fortsätter han sin utveckling så är han med och fightas om ett SM-guld redan nästa år på hemmplan.
 
Kanske får vi se Filips vinnar-face i helgen
 
Jami Äijänen spelar som etta i laget. Jami som är ung har också gjort en bra insats och vunnit många matcher på förstasingeln, men det är tuffa matcher för Jami! Roslagen har Olli Touminen på första singeln.
 
Rehan Javed går in på tredjesingeln. Rehan har tränat bra på sista tiden och gjorde en bra match i sista seriespelsomgången. Kan Rehan lyfta sig så har han chansen att kunna vinna på tredjesingeln.
 
Emil Lundström har utvecklats under säsongen till en riktigt bra fyra i laget. På träning ser han väldigt bra ut .Och Emil kan nog överaska många svenska toppspelare med sitt spel.
 
Nu ska vi samla kraft och göra det bästa av situationen vi får slå ur underläge men vi har ett bra lag allt kan hända......
 
Det är den här vi vill vinna!
 
Länk till resultat
 
Länk till streaming
 
Länk till repotage i Tv om Teknova
 
Länk till tidningsartikel i Norran
 
Länk till repotage Radio Västerbotten
 
Länk till radiorepotage Radio Stockholm

Kommentarer :

  1. Inga kommentarer har lagts till än. Bli den första att kommentera!
Lägg till en kommentar : OK