Skellefteås Damer vann grundserien i Elitserien

Sista grundserie-omgången för Herrar och Damer spelades i helgen. Skellefteås Damer vann 5 av 6 möjliga poäng och säkrade därmed segern i grundserien. Det är en stark prestation av tjejerna då dom visade att dom har varit bäst under säsongen. Nu väntar slutspel 2-3/6, Skellefteå har fördelen att dom får välja motståndare i semifinalen.
      
Anna Kaiding och Isabella Wreber vann alla sina matcher i Helgen och visade upp ett stabilt spel. Även Pirjo visade att hon har kapacitet visserligen förlorade hon en match mot landslagsspelaren Lovisa Ronge Team Göteborg med 1-3 men det var en tight match.

Resultat sista seriehelgen
Skellefteå Norrköping 3-0
Skellefteå Team Göteborg 2-1


Skellefteås tjejer bäst i Grundserien( saknas på bild Riina Koskinen)
    
Skellefteåa herrar hade en tuff helg i Malmö men dom gjorde det bra och vann 4 poäng av 8 möjliga. Laget blev trea i grundserien och är därmed klara för slutspel.
 
Miko Äijänen på första singeln gjorde en helhjuten insats då han vann bägge sina matcher på förstasingeln och visade klass! Zeeshan Khan spelade riktigt bra på andrasingeln då även han visade upp att stort spel och vann sin bägge matcher.
 
Albin Kaiding hade det tufft då han besvärades av en lättare skada han förlorade sina bägge matcher. Hugo Flodin som bara är 14 år gjorde Elitseriedebut och gjorde det med bravur. Han förlorade dock sina matcher men visade upp ett respektfullt spel och kommer att bli en stor tillgång för Skellefteåa Elitserielag i framtiden.
 
Resultat herrar Elitserien
Skellefteå Sk - Intersquash 2-2
Skellefteå sk - Malmö SRC 2-2
 
Hugo Flodin
    
Länk till lottning resultat och ev streaming Elitserien Herrar
 
Länk till lottning resultat och ev streaming Elitserien Damer

Kommentarer :

  1. Inga kommentarer har lagts till än. Bli den första att kommentera!
Lägg till en kommentar : OK