Skellefteå dominerade B-klassen i Västerås

Skellefteå squashklubbs juniorer var i helgen och spelade Dunlop Västerås Junior Open. Tävlingen hade lockat hela den svenska junior-eliten. Skellefteå-dominansen var i det närmaste total i B-klassen då Lukas Hultman vann guld och Arvid Sandgren silver, dessutom spelade Christoffer Segerstedt och Emil Lundström bronsmatch där Emil vann bronset efter en tuff match.


Prisutdelning  i B-klassen Västerås

I A-klassen hade Skellefteå med 4 spelare. Albin Kaiding vann brons i A-klassen då han besegrade Stockholms Adam Forsback med 3-0 efter mycket övertygande spel. Albin pressade också den ett år äldre Nils Marnfeldt i semin men föll till slut med 1-3.

Skellefteå Squashklubb är just nu den framgångsrikaste klubben i Sverige om man ser till dom yngre juniorklasserna som Pu 15,Pu 13 där vi både har ettan och tvåan i respektive klass. Det ser även bra ut i dom yngre klasserna Pu 11 och Fu 11 där vi har en bred trupp som är på gång. Melvin Åkerström gjorde en bra tävling i Västerås där han blev näst bäste pojke i U 11 klassen.


Prisutdelning i A-klassen Västerås

Tävlingarna i Västerås har varit riktigt bra med god mat och trevliga kringarrangemang. Nästa tävling för våra juniorer blir Junior-Sm i Göteborg. Länk till resultat

Rehan Javed var i Borås och spelade Devrex Cup. Det blev ingen upprepning av segern från Göteborg då Rehan förlorade i både A och B-klassen. Rehan får se tävlingen som en bra träningshelg och får se fram emot nästa Dunlop-GP tävling.

Kommentarer :

  1. Inga kommentarer har lagts till än. Bli den första att kommentera!
Lägg till en kommentar : OK