Skellefteå 2 klara seriesegrare!

Skellefteå 2 är nu klara seriesegrare i Division 3 Norra. Laget spelade tre seriematcher på Gärdets squashhall i Stockholm. Det blev 8 av 9 möjliga poäng med segrar mot Stockholm 6, Linköping 4 och Västerås 2. 
 
Edvard Schönfeldt  vann två av tre matcher och var nära att vinna sin match mot Linköpings tvåa men det blev till slut förlust med 2-3 i game. Albin och Simon vann alla sin matcher.
  
I laget spelade Albin Kaiding 1:a, Edvard Schönfeldt 2:a och Simon Grenholm 3:a. Laget är nu klart för spel i Division 2 nästa säsong. Laget är ungt och har kapacitet att kunna avancera ytterligare i seriesystemet nästa säsong.
 
Albin Kaiding till vänster, Simon Grenholm till höger han i mitten skulle förmodeligen också platsa i Skellefteås andra lag. 
 
Skellefteås förstalag spelade även dom på Gärdets squash-hall. Laget tappade endast en poäng, det var Rehan Javed som förlorade en tight match mot Ola Klevard från Stockholm 2 med 2-3 i game. Rehan revancherade sig sen och vann enkelt mot Slättas förre storspelare Jan-Ulf Söderberg. Skellefteås etta Miko Äijänen var inte med denna helg men det spelade ingen roll laget visade klass och vann 5 av 6 möjliga poäng. 
 
Emil Lundström spelade på tredjesingeln och gjorde en stabil insats och vann bägge sina matcher mot Slättas Andreas Karlsson fick Emil släppa ett game men visade klass och vann med 3-1 i game. Filip Hultman spelade på förstasingeln och vann enkelt sina bägge matcher med 3-0 och känns stabil och är nog en av Sveriges bästa andrasingelspelare.
 
Laget leder nu serien med tre poäng och har sex poäng kvar att spela om. Den sista seriehelgen i mitten på Maj är dessutom på hemmaplan så det ser riktigt bra ut. Vinner laget serien väntar elitseriekval.........
 
Länk till resultat seriespel

Kommentarer :

  1. Inga kommentarer har lagts till än. Bli den första att kommentera!
Lägg till en kommentar : OK