Sista Elitseriematchen på hemmaplan!

Nu på Söndag klockan 14.00 ska Elitserien avgöras. Skellefteå har match mot Roslagen! Skellefteå har bara förlorat en match i Elitserien denna säsong och det var just mot Roslagen. Det blir defenitivt ingen lätt uppgift för Skellefteå att ta revanch ryktet säger att Roslagen mönstrar världsspelaren Olli Touminen rankad 44:a på PSA-rankingen.
 

Olli Touminen rankad 44:a i världen!  

 
Skellefteå ligger på andra plats i Elitserien endast två poäng bakom ledarlaget Intersquash. Skellefteå har chansen att vinna men då måste resultaten gå Skellefteås väg. Skellefteå möter Interoc från Uppsala på måndag på bortaplan. Det är 8 poäng att spela om. Intersquash möter Roslagen och Teknova en lite tuffare avslutning än Skellefteå!
 
Jami Äijänen Skellefteås etta kommer!
  
Vinnaren av Elitserien får chansen att välja vilket lag dom ska möta i semifinal i Slutspelet. Slutspelet spelas på Roslagshallen i Stockholm 2-3/6. Skellefteå har ett gyllene läge att avancera till slutspel vi ligger 8 poäng före Malmö som är femma i serien. Det är 8 poäng kvar att spela om. 
 
 
Länk till streaming av matchen Skellefteå Roslagen
 
Aryan Ahmed och Filip Hultman leder Elitseriens spelarstatestik se länk
 
Kom ner och tiita på Elitsquash på hög nivå och heja fram Skellefteås Elitserielag! Cafeterian är öppen från 13.30 på Söndag. Introt till matchen kör igång 13.45. Det är fri Entre! Välkomna!
____________________________________________________________________________________________
 
Skellefteås andra lag som leder division 2 Norra med 4 poäng har ett gyllene läga att vinna serien. Laget åker till Linköping på Lördag där dom möter Stockholm 6 och Linköping . Det räcker  med tre poäng för att säkra segern! 
 
Viktor Degerman en lovande spelare i andralaget!
  
 
Albin Kaiding leder spelarstatestiken! Länk till spelarstatestik division 2 Norra

Kommentarer :

  1. Inga kommentarer har lagts till än. Bli den första att kommentera!
Lägg till en kommentar : OK