Seriespel i helgen med Elitserien på hemmaplan med streaming

I helgen är det dags för tredje seriehelgen för säsongen. Skellefteås förstalag i Elitserien har hemmamatch på Söndag med start 15.00. Det är Göteborg som står för motståndet och Skellefteå mönstrar ett riktigt vasst lag. Förra gången då vi möttes i kvalet till Elitserien så slutade det med 2-2 i matcher. 

Skellefteå mönstrar sitt andra nyförvärv för säsongen Jami Äijänen som kommer direkt från en PSA tävling i Berlin upp till Skellefteå för seriespel. Jami har haft en mycket bra utveckling på proffstouren den här säsongen och ska bli mycket intressant att följa.


Jami Äijänen stark etta i Skellefteå
 
 
 
Aryan och Filip två mycket bra elitseriespelare.
   
På Måndag åker laget ner till Skåne där dom möter Malmö i en viktig  match. Skellefteå ligger för närvarande på en femte plats! Efter denna helg finns det förhoppningar om acvancemang i tabellen.
 
Introt med intervjuver startar 15 minuter före första matchen alltså 14.45. Cafeterian är öppen från 14.00. Vi bjuder all publik på glögg.
 
Länk till streaming
 
Välkommen ner på Squashhallen till en spännande Elitseriematch i Squash det är fri entre!


________________________________________________________________________________________________Skellefteås andralag åker på Lördag ner till Stockholm där dom möter Linköping 3 och Stockholm 6. Skellefteå 2 som spelar i division 2 Norra leder serien överlägset efter efter fyra spelade matcher.

Rehan Javed in action!
 
Skellefteå 2 har ett mycket bra lag och bör ha en bra chans att ytterligare öka på sin serieledning efter den här helgen.

Kommentarer :

  1. Inga kommentarer har lagts till än. Bli den första att kommentera!
Lägg till en kommentar : OK