Seriespel 5 av 6 möjliga poäng för Skellefteå 1

Det blev ett hyfsat resultat för Skellefteås första lag i helgen dom mötte Stockholm och Enskede. Det blev 5 av 6 möjliga poäng. Rehan Javed spelade stabilt och vann bägge sina matcher med 3-0 på förstasingeln. 
 
Albin Kaiding som spelade på andrasingeln förlorade mot Stockholms Andre Johansson med 0-3, men vann sen sin match mot Enskedes tvåa med 3-0. 
 
Emil Lundström visade klass bäst när det gäller, han vann två viktiga femgames-matcher i helgen. I den ena matchen låg han under med 1-9 i femte och avgörande game men lyckades vända på tillställningen och vinna med 12-10. Mycket starkt gjort av Emil och viktigt! Skellefteå har fortfarande chansen till seriesegern och måste nu vinna i nästa seriehelg mot Linköping.
 
Emil Lundström matchhjälte i helgen!
    
  
Skellefteå 2 var i Vadstena och spelade tre seriematcher. I laget spelade Edvard Schönfeldt etta , Filip Mikaelsson  tvåa och Simon Grenholm trea. Dom började mot Örebro och gjorde det riktigt bra dom vann med 3-0 i matcher, Filip hade en tuff femgamare men lyckades vinna med 3-2. Edvard och Simon vann sina matcher med klara 3-0. 
  
I den andra matchen mot Västerås blev det vinst med 2-1 i matcher. Edvard på första singeln lyckades inte upprepa segern från en tidigare hemmamatch mot Mike Thorpe, det blev nu förlust med 1-3 i game. Filip och Simon spelade stabilt och vann sina matcher på ett övertygande sätt.
  
I den tredje matchen mot Teknova tröt nog krafterna det blev förlust med 1-2 i matcher.  Filip Mikaelsson vann sin match på andrasingeln mot teknovas andrespelare. Laget ligger på andra plats i serien. Linköping leder serien och ser ut att gå mot en serieseger.
 
Filip Mikaelsson tre segrar i helgen!
 
Länk till resultat
_______________________________________________________________________________________________
 
Skellefteås bägge serielag är i gång i helgen! Skellefteå 1 spelar i Enskede där dom möter Stockholm 4 och Enskede. Viktiga poäng står på spel det gäller för killarna att inte tappa poäng. Skellefteå 1 ligger ju på andra plats efter Linköping.

Spelschema division 2 Norra Lördag 14/2

Skellefteå 1 - Stockholm 4

Skellefteå 1 - Enskede

Andra laget har en tuff spelhelg i Vadstena där dom spelar tre matcher under lördagen. Dom möter Örebro, Västerås och Teknova. Det är lång resväg för Skellefteåspelarna med två övernattningar dom åker tåg till Vadstena och flyg hem till Skellefteå på Söndag.

Spelschema division 3 Norra Lördag

Skellefteå 1 - Örebro

Skellefteå 2 - Västerås

Skellefteå 2 - Teknova


Edvard Schönfeldt en av spelarna i Skellefteå 2


Länk till lottning och resultat seriespel

Kommentarer :

  1. Inga kommentarer har lagts till än. Bli den första att kommentera!
Lägg till en kommentar : OK