Segrar och förluster i Göteborg

I helgen Lördag 21/1 var det Elitseriespel i Göteborg både för damerna och herrarna. 
 
Tjejerna som ledde serien mötte tabelltvåan Intersquash. Det blev en tuff match och blev till slut en förlust med 1-2 i matcher. Riina Koskinen på förstasingeln förlorade mot Klara Möller från Danmark med 0-3 i game. Även svenska junior-mästarinnan Pirjo Eserstam på andra singeln förlorade mot Sara Månberg med 0-3, Pirjo hade tre gamebollar i första game men lyckades inte avgöra. Anna Kaiding gjorrde en mycket bra match mot Natahalie Malmström och vann med 3-1 i game.
 
I den andra matchen mot Stockholm blev det vinst med 3-0 i matcher. Riina, Pirjo och Anna spelade ut och vann sina respektive matcher med 3-0 i game.
 
Skellefteå delar nu serieledningen med Intersquash dom har samma poäng. Nästa seriehelg är i Linköping 11/3 och då blir det chans till revansch då dom möter Intersquash igen!
 
Resultat Damer Elitserien 21/1 
11.30  Skellefteå SK - Intersquash Club 1-2
15.30  Skellefteå SK - Stockholm SK 3-0
 
Länk till lottning resultat och ev streaming Damer Elitserien
 
Stockholms Sk och Skellefteå SK 
Pirjo Eserstam, Anna Kaiding  och Riina koskinen
   
_____________________________________________________________________________________________
   
Herrarna låg tvåa i serien efter Intersquash som ledde serien. Dom mötte Team Göteborg och Linköping SK i två viktiga poängmatcher!
 
I den första matchen mot Hemmalaget Team Göteborg blev det oavgjort 2-2. Kian hade det tufft på fjärdesingeln och förlorade med 1-3 mot Neo Friberg. Även Albin Kaiding på tredjesingeln hade det svårt och förlorade mot svårspelade Elias Samuelsson med 0-3 i game. Zeeshan gjore en riktigt bra match mot Göteborgs tvåa och vann med 3-1 i game. Mahesh Mangaonkar visade klass och vann mot Viktor Högberg med 3-0.
 
I den andra matchen mot Linköping blev det seger med 3-1 i matcher. Kian Englund Jonsson hade åter en tung match då det blev förlust mot rutinerade Daniel Kullgard med 2-3 i game. Albin visade klass då han besegrade juniorbrons-medaljören Samuel Kullgard med 3-1 i game. Zeeshan och Mahesh hade inga problem på andra och första singeln dom vann sina matcher med 3-0 i game.
 
Skellefteå ligger nu trea efter Stockholm SK och Intersquash som leder serien. Nästa seriehelg är i Linköping 11/3.
  
 
Resultat Herrar Elitserien 21/1 
11.30  Skellefteå SK - Team Göteborg 2-2
15.30  Skellefteå SK - Linköping SK 3-1
 
Länk till lottning resultat och ev streaming Herrar Elitserien
 
Mahesh Mangaonkar, Albin Kaiding, Erik Jakobsson(spelar inte i helgen), Zeeshan Khan, Kian Englund Jonsson  

Kommentarer :

  1. Inga kommentarer har lagts till än. Bli den första att kommentera!
Lägg till en kommentar : OK