Segrar i seriespelet!

Det blev tre poäng i elitseriematchen på hemmaplan mot Göteborg. Emil Lundström på fjärdesingeln var väldigt nära seger mot Fritiof Jacobsson men det blev förlust med 2-3 i game. Emil gör oftast bra och jämna matcher och är definitivt värd en seger snart och den kommer garanterat!
 
Filip Hultman på tredjesingeln hade inga större problem med John Henryz. Det blev klara 3-0 till Filip. Filip behåller sin fina vinst-statestik och är obesegrad i Elitserien.
 
Jami Äijänen, Skellefteås nyförvärv den här säsongen, gjorde debut på förstasingeln. Han mötte Göteborgs etta Viktor Högberg. Jami, som satsar hårt på squashen och är ute på touren, vann komforttabelt med 3-0. Jami är en mycket bra ersättare för Miko Äijänen som för tillfället är skadad.
 
Aryan Ahmed hade inga som helst problem med Göteborgs tvåa Alexander Gottfridsson. Det blev en enkel 3-0 seger. Aryan håller mycket klass och det finns nog inte många spelare i Sverige som vinner mot en Aryan Ahmed i toppform.
 
I morgon Måndag fortsätter Elitserien med match i Malmö. Det blir en tuff och viktig bortamatch. Skellefteå har ju som målsättning att komma topp fyra och spela slutspel redan den här säsongen.
Foto: Patrick Degerman
 
Länk till repotage Norran
_________________________________________________________________________
   
Skellefteå 2 hade bortamatch på Roslagshallen i Division 2 Norra. Skellefteå mönstrade bästa tänkbara laguppställning med Rehan Javed etta, Albin Kaiding tvåa och Christoffer Segerstedt trea. De hade inga som helst problem att besegra Stockholm 6 och Linköping 3 med 3-0 och 3-0 i matcher. 
 
Albin Kaiding glad segrare!
      
Laget leder serien överlägset! Med den här laguppställningen borde de vara ett topplag även i Division 1
    
 

Kommentarer :

  1. Inga kommentarer har lagts till än. Bli den första att kommentera!
Lägg till en kommentar : OK