SM-veckan i Umeå med SM i Squash

I veckan är det SM-Veckan i Umeå. Squashen är med och arrangerar Senior-SM i squash. Svenska Squashförbundet har satt upp sin stora glasbana i Noliahallen , där kommer Elitfinalerna att spelas för damer och herrar under fredagen. Damfinalen börjar kl 14.00 och Herrfinalen 15.00. Ta chansen och besök Umeå och titta på elitsquash det är fri entre, matcherna kommer att sändas  i SVT och SVT-Play.I samband med lossningen av banan i fredags körde hjullastaren in i en sten så att en låda med flera glaspaneler krossades. Ersättningspaneler är på väg från Frankrike och beräknas vara framme och monterade under Torsdagen.

Skellefteå Squashklubb kommar åka ner med flera spelare ,chans till medaljer finns! Filip Hultman spelar i den tuffa A-klassen det kan bli svårt men Filip har spelat bra på den sista tiden!  I C-klassen spelar Albin Kaiding och Edvard Schönfeldt där finns det definitivt chans till ädla medaljer. Den största klassen D, där har klubben med många spelare, störst chans har nog Christoffer Segerstedt och Emil Lundström som bägge är seedade. Nedan spelare från Skellefteå squashklubb som är med på Senior-SM i Umeå.

Klass A

Filip Hultman

Klass C

Edvard Schönfeldt
Albin Kaiding

Klass D

Lukas Hultman
Christoffer Segerstedt
Emil Lundström

Nils Segerstedt

Hans Sundström

Simon Grenholm

 

Christoffer Segerstedt Favorit i D-klassen


Här finns en länk till SM-lottningen

Flera av matcherna kommer att spelas på glasbanan, och det blir nog en riktig upplevelse för våra spelare att känna på hur det är spela på en Glasbana inför publik.


Kommentarer :

  1. Inga kommentarer har lagts till än. Bli den första att kommentera!
Lägg till en kommentar : OK