Resultat seriespel och Skyltsöndag i helgen!

I helgen har Skellefteå Squashklubbs bägge serielag varit i Sundsvall och spelat seriespel. Resan ner till Sundsvall på fredag kväll gick bra (tur vi åkte på fredagkväll) Men hemresan var rena snökaoset det var krypfart som gällde mellan Umeå och Skellefteå men till slut så kom vi välbehållna hem!


Bilen helt översnöad efter nattens snökaos!

Nu till det sportsliga! Skellefteås lag två började att spela mot Sundsvall 1. Filip Mikaelsson började mot sundsvalls trea. Filip spelade helt respektlöst och kunde vinna matchen med 3-0 efter mycket bra spel. Christoffer Segerstedt spelade på andra singeln mot Sundsvalls rutinerade tvåa Mikael Ledström. Christoffer gjorde vad han kunde men förlorade med 0-3.
Efter det gick Edvard Schönfeldt in och spelade mot Sundsvalls etta, även han spelade bra men räckte inte riktigt till det blev ytterligare en förlust med 0-3.

Sen var det förstalagets tur att ta sig an Sundsvall. Emil Lundström började mot Sundsvalls trea. Emil förlorade matchen med 1-3 och kom inte upp i den spelstandard han visat tidigare i höst. Filip Hultman spelade på andrasingeln Filip har spelat stabilt i höst och dom två första gamen mot Mikael Ledström gick enkelt till Filip, men sen hände något och Mikael kom in i matchen och spelade riktigt jämt men till slut så kunde Filip sätta matchbollen och kvittera ut en 3-1 seger. Albin Kaidings match mot sundsvalls elitseriemeriterade etta Fredrik Albecker var direkt avgörande. Albin spelade helt respektlöst och pressade Fredrik till en femgamare men föll till slut i femte game med 9-11. Albin hade 9-6 i det avgörande gamet det var ändå starkt spelat av Albin som inte varit på topp tidigare i höst.

Skellefteå 1 och Skellefteå 2 hade inga större problem att vinna sina matcher mot Iksu 2. Iksu hade bara två spelare med i laget då deras tredje spelare hade insjuknat i feber. Nämnas bör Christoffer Segerstedts 3-1 vinst mot Iksus tvåa, starkt spelat av den unge Christoffer (13 år) att vinna match i sin seriespelsdebut!


Grabbarna svalkade sig i poolen efter bilresan ner på fredagkväll!

Resultat

Skellefteå 2 - Sundsvall  1-2
Skellefteå 1 - Sundsvall  1-2
Skellefteå 2 - Iksu 2 2-1
Skellefteå 2 - Iksu 2 2-1

Skyltsöndag 2012

Skellefteå Squashklubb hade som tidigare år försäljning på Skyltsöndag utanför buketten. Som vanligt så såldes julklappar ,knäck lotter ,glögg och varmkorv. Det kanske inte var riktigt lika mycket folk som förra året men det blir säkert ett tillskott i klubbkassan trots vintervädret!


 Tre glada squashtjejer dansar till julmusik och säljer lotter

Kommentarer :

  1. Inga kommentarer har lagts till än. Bli den första att kommentera!
Lägg till en kommentar : OK