Oulu Junior Open i helgen!

Nu i helgen åker Skellefteå Squashklubbs juniorer till Uleåborg och spelar Finlands motsvarighet till det svenska JGP-systemet. Klubben har abbonerat en hel buss. 20 juniorer från Skellefteå squashklubb är anmälda till tävlingen. Motståndet är hårt då många av dom bästa juniorerna från Finland är där. Länk till lottning


Förra årets upplaga från Skellefteå Squashklubb i Uleåborg

Sveriges två bästa femtonåringar Albin Kaiding och Filip Hultman är med i Elitklassen,dom kommer att få möta en av Finlands bästa sextonåringar Mattias Hänninen. Både Albin och Filip är ju uttagna till Landslaget som spelar EM senare i maj!. Det kan vara bra för killarna att känna på lite tufft motstånd inför stundande uppgift i Spanien.

I A-klassen är Emil Lundström och Edvard Schönfeldt seedade 1:a och 2:a det är svårtippat i klassen men Skellefteå Squashklubb har ett helt koppel med duktiga killar med i klassen.

I B-klassen är Simon Grenholm och Nils Segerstedt favoriter men det är samma där det är svårtippat.

C och D-klassen är vidöppna och det är bara hoppas att några av våra tjejer och killar kan överraska positivt! I D-klassen gör våra yngsta juniorer William Wikström, Lovisa Ek och Ella flodin tävlingsdebut utomlandsl!

Vi bor på Hotell Sokos med det lyxiga äventyrsbadet, så det går ingen nöd på oss. På Söndag är det dags för lagmatcher det brukar vara en uppskattad tävlingsform här finns en länk till lagspelet.
 

Kommentarer :

  1. Inga kommentarer har lagts till än. Bli den första att kommentera!
Lägg till en kommentar : OK