Nya framgångar på Senior-SM i Umeå, två nya guld!

Det går minst sagt bra nu! Det blev två guld på Senior-SM i Umeå. Albin Kaiding och Hans Sundström vann varsitt Guld.


Alla medaljörer i Umeå


Albin som spelade i C-klassen gick obesegrad genom hela turneringen han vann sina matcher i överlägsen stil han tappade bara ett game på fyra matcher. Albin spelade med högt tempo och gjorde inga misstag det såg mycket bra ut!

I D-klassen så vann Hans Sundström SM-guld efter en riktig kämpainsats! I semifinalen mötte han sin klubbkompis Emil Lundström, matchen blev en riktig rysare där Hans till slut kunde vinna matchen med 3-2 i game. I finalen mötte han IKSUS Ted Bäckman, han förlorade dom två första gamen relativt enkelt men kunde sedan vända matchbilden och vinna dom tre sista gamen. Emil Lundström vann SM-brons då han enkelt besegrade Ove Jonsson med 3-0.

Filip Hultman som spelade i A-klassen gjorde en riktigt bra turnering, Han vann brons i den tuffa A-klassen . I bronsmatchen mötte han Alexander Lundqvist från Malmö. Filip vann matchen med 3-2 i en välspelad match.

Det blev alltså två guld och två brons ett helt fantastiskt resultat! Dom flesta matcherna spelades på Glasbanan som stod uppställd på Nolia. Att spela på glasbanan var speciellt, bollen studsar inte riktigt på samma sätt som på en vanlig betongbana. Men om våra spelare fortsätter på det här sättet så blir det garanterat fler matcher på glasbanor....

Länk till resultat

Här är en länk till herr och dam finalen på SVT-Play

 

Guldmedaljörerna i D och C klassen Hans Sundström och Albin Kaiding

 

Finalparet i C-klassen

 

A-klassen medaljörer

 

Kommentarer :

  1. Författare edvard

    jag är bara bäst, helt överlägsen

  2. Författare edvard

    jag är bara bäst, helt överlägsen

  3. Författare edvard

    jag är bara bäst, helt överlägsen

Lägg till en kommentar : OK