Nya framgångar på Case!

Framgångssagan fortsätter! Det blev segrar i nästan alla klasser skellefteås spelare var med i!

Några av värdens bästa spelare samt några från Skellefteå squashklubb

Emil Lundström vann herrar D efter en makalös matchsvit. Han vann finalen mot Johan Steen från Linköping med 3-2 i game mycket starkt jobbat då hela 54 spelare var med i klassen. Christoffer Segerstedt kom på tredje plats, han spelade mycket starkt fram till semifinalen där han förlorade mot just Johan Steen.

Albin Kaiding avancerade till semifinal i den tuffa C-klassen, han förlorade dock semifinalen mot den slutlige segraren Marcus Staaf i en tuff match med 1-3. Han hamnade på tredje plats i C-klassen.

Både Rehan Javed och Filip Hultman avancerade på varsin halva av spelschemat till final i B-klassen. Rehan var den som var starkare och kunde vinna en välspelad match med 3-0 i game. Ett fantastiskt facit då det blev både guld och silver i B-klassen.

Christoffer Segerstedt som är Sveriges bästa U15-kille gick ganska enkelt till final. I finalen fick han möta Sveriges bästa U13-kille Fritiof Jacobsson från Team Göteborg. Fritiof som ligger på 10-bästa listan i Europa var lite favorittippad i finalen men Christoffer ville annat och kunde vinna matchen med 3-2 i game.

I Pu17 blev det ytterligare en final mellan Sveriges två bästa U17 killar Filip Hultman och Albin Kaiding. Filip vann finalen med 3-0 i game. Han blev lite pressad i sista game men kunde till slut slå in matchbollen och vinna ytterligare en final i U17.

Sist men inte minst fick vi även åtnjuta bästa tänkbara squash, spelad av världsstjärnorna Amr Shabana, Nick Matthew, Ramy Ashour, Deryl Selby m.fl. Den rafflande semifinalen mellan egyptiern Shabana och hans landsman Ashour var enligt de flesta turneringens höjdpunkt där Ashour gick ut som vinnare. Han mötte i finalen engelsmannen Nick Matthew som bjöd på för starkt motstånd och vann sista game med överlägsna 11 mot Ashours 4 poäng. Fantastisk squash av absolut världsklass.