Nya DM-medaljörer är korade!

2011 års Distriktsmästerskap i Övre Norra Squashförbundet är färdigspelat. Mästerskapet spelades i Skellefteå. DM har inte spelats i distriktet sen år 2000. Riktigt roligt att få återuppliva tävlingen igen! Länk till resultat.

Speciellt roligt är det att våra nyblivna medlemmar från Luleå kom ner och spelade. Tävlingen hade lockat ett 40 tal spelare i i sex olika klasser.

Medaljörerna

Juniorklasserna var störst och våra duktiga juniorer från Skellefteå squashklubb visade upp ett riktigt bra spel. Dom har verkligen gått framåt den sista tiden och många av seniorerna fick verkligen kämpa för att kunna vinna då många av juniorerna dubblerade och ställde upp även i seniorklassen.

I pojkar U 15 avancerade  Albin Kaiding och Filip Hultman programenligt till final, men Filip fick verkligen kämpa i sin semifinal mot Edvard Schönfeldt där Edvard pressade Filip till en femgamare. Albin vann sedan finalen ganska enkelt med 3-0.  Emil Lundström vann sedan matchen om tredje pris mot Edvard, starkt spelat av Emil då Edvard visat upp ett bra spel.

Pojkar U 13 vann Christoffer Segerstedt en tät final mot sin ständige kombatant Lukas Hultman. Christoffer har visat bra form på sistone och har verkligen utvecklat sitt spel. Alexander Johansson vann bronset efter stabilt spel.

Flickor U 11 vann Klara Ek. Klara visade åter igen att hon är bäst när det gäller. Anna Kaiding blev silvermedaljör och Tuva Holmberg bronsmedaljör.

Damklassen vann Ann Holmberg i överlägsen stil. Hon tappade inte ett enda game i turneringen och är lite för stark för våra unga tjejer.

Veteranklassen såg tuff ut på papperet. Dom fick verkligen slita för medaljerna . Till slut så lyckades Jan Isaksson ta hem guldet i klassen. Tvåa blev Rickard Fjällström och trea kom Hans Eriksson efter en tuff drabbning mot Folke Stridsman. Matchen slutade 3-2 till Hans.

I Herrar seniorer var Rehan Javed storfavorit. Rehan blev dock rejält pressad av Rickard  Fjällström i semifinalen. Matchen slutade 3-2 i game till Rehan. Rehan vann sedan finalen ganska enkelt mot Jan Isaksson med 3-0. När Rehan går för fullt är det svårt för dom andre att hänga med i tempot. Matchen om tredje pris vanns av Rickard Fjällström, han pressades dock rejält av Albin Kaiding som spelade riktigt bra squash mot Rickard.