Novembernicken blev en mycket lyckad tävling!

Novembernicken blev en mycket lyckad tävling, bra stämning både på och utanför banan lyste upp i novemberrusketI 
 
I Elitklassen segrade Zeeshan Khan i sin första hemma-tävling han besegrade på nytt-födda Albin Kaiding i finalen med 3-0 i game! Zeeshan har mycket squash i sig och kommer att bli intressant att följa i vinter. Albin Kaiding som tränat hårt i höst besegrade Emil Lundström i en tuff semifinal med 3-2 i game. Emil hämtade upp 3-10 i underläge i femte game men Albin kunde avgöra till vinst med 14-12.
 
 
 
I A-klassen vann Pirjo Eserstam, Pirjo som bara är 14 år har gått framåt enormt denna säsong och kan vara aktuell för spel i Elitserien. Hon besegrade Sixten Degerman i finalen med 3-1 i game. Linus Remahl vann bronset han hade en tuff batalj med Sixten i gruppspelet där Sixten till slut kunde vinna med 3-2 i game.
 
  
Gustav Lindberg besegrade Isac Mannberg i finalen i B-klassen. Båda spelade mycket bra men unge Gustav kunde vinna matchen med 3-1 i game. Theo Elingstam vann bronset efter seger mot Hugo Flodin. I B-klassen spelade dom yngsta juniorerna det ser bra ut inför framtiden med så många duktiga juniorerna!
 
 
Dubbelfinalen blev ingen match för Zeeshan Khan /Rehan Javed. Dom vann ganska enkelt mot det samspelta paret Emil Lundström/Simon Grenholm med 2-0 i game, Det var bra klass på dubbelturneringen med många bra par!
  
Foto: Patrick Degerman
 

Kommentarer :

  1. Inga kommentarer har lagts till än. Bli den första att kommentera!
Lägg till en kommentar : OK