Mycket nära slutspel för både herrarna och damerna efter bra spel i helgen

Skellefteås herrar är nu nära slutspel då en omgång återstår. Mot serieledande Intersquash blev det en poäng det var Mohammad Alsarraj som stod för poängen han besegrade sverige-ettan Rasmus Hult i en stökig fight! Det blev till slut 3-2 i game till Mohammad efter att Hult la ner spelet vid ställning 5-5 i avgörande game!

Albin Kaiding spelade mycket bra på fjärdesingeln mot nyblivne bronsmedaljören Filip Kruger men förlorade med 1-3 i game. Emil Lundström som varit sjuk i veckan förlorade mot Joel Viksten med 0-3 i game. Filip Hultman mötte den duktige engelsmannen Adam Auckland , Filip kom inte riktigt igång i matchen och förlorade med 0-3 i game.

Mot Stockholm blev det tre friska poäng. Det var bara Albin Kaiding på fjärdesingeln som förlorade en jämn femgamare mot Ola Klevard. Emil spelade stabilt och vann med 3-1 i game. Filip vann enkelt mot Victor Carstenius med 3-0 i game. Lika enkelt vann Mohammad Alsarraj mot Christian Tall med 3-0.

Interoc från Uppsala hade inget att sätt emot Skellefteå det blev 4-0 i matcher till Skellefteå. Emil Lundström och Filip Hultman vann mycket enkelt med 3-0 i game. Mohammad Alsarraj vann med 3-1 i mot Elilis Morris med i en mycket underhållande match.

Skellefteås herrar ligger nu på slutspelsplats och har avgörandet i egna händer dom möter både Roslagen och Göteborg den sista seriehelgen.

I damernas Elitserie är Skellefteå i princip klara för slutspel. Anna Kaiding går som tåget just nu och vann alla matcher i helgen med 3-0 och stod för en toppinsats, som Anna spelar för tillfället är det inte många tjejer som slår henne i Sverige. 

Tuva Holmberg gjorde också en toppinsats och vann en match mot Stockholms Olga Stern med klara 3-0 i game. Tuva spelade sen jämt med dom andra tjejerna och var riktigt nära vinst i flera matcher.

Skellefteå har tre matcher kvar att spela och är nog klara för slutspel. Nästa seriehelg är den 5-6/5 i Stockholm. Våra tjejer har gjort en riktigt bra seriedebut och det ska bli väldigt intressant att se vad tjejerna kan göra i slutspelet.

 

Laguppställning Skellefteås herrar

1:a Mohammad Alsarraj

2:a Filip Hultman 

3:a Emil Lundström

4:a Albin Kaiding

Laguppställning Skellefteås Damer

1:a Anna Kaiding

2:a Tuva Holmberg

 

Damer Elitserien Lördag 7/4

12.00 Bana 2 Skellefteå Sk-Roslagen SRC 1 2-2

15.00 Bana 2 Roslagen SRC 1- Stockholm Sk 1 

18.00 Bana 4 Skellefteå Sk - Stockholm Sk 1 3-1

Herrar Elitserien Lördag och Söndag 7-8/4

12.00 Bana 1 Stockholm Sk - Interoc Uppsala 3-1

12.00 Bana 4 Skellefteå Sk - Intersquash Club  1-3

16.00 Bana 4 Skellefteå Sk - Stockholm Sk 3-1

16.00 Bana 1 Intersquash Club - Interoc Uppsala 4-0

Söndag

11.00 Bana 2 Intersquash Club - Stockholm Sk 4-0

11.00 Bana 4 Skellefteå Sk - Interoc Uppsala 4-0

Mohammad Alsarraj spelar för Skellefteå i helgen

Länk till lottning tabell seriespel damer

Länk till lottning tabell seriespel herrar

Länk till streaming bana 1

Länk till streaming bana 2

Länk till streaming bana 4

Välkommen till Magasinsgränd 4 cafeterian är öppen både Lördag och Söndag. Det är fri entre och squashgodis på högsta nivå som väntar! 

 

Foto: Patrick Degerman

 

 

Kommentarer :

  1. Inga kommentarer har lagts till än. Bli den första att kommentera!
Lägg till en kommentar : OK