Mycket bra spel av Filip och Christoffer i Tyskland!

Filip Hultman och Christoffer Segerstedt har spelat German Junior Open i Munchen i helgen. Både Filip och Christoffer har spelat mycket bra och slagit många spelare med högre ranking.

Filip Hultman

Filip som spelade i PU 17 klassen vann den första matchen, men förlorade sedan i den andra omgången mot en duktig Egyptisk spelare. Filip pressade dock den egyptiske spelaren i en fyrgamare och var inte långt borta från en seger. Filip spelade sedan fyra placeringsmatcher som han vann! Han slog bland annat Europa-tian Tess Jutte från Holland med 3-1 i game. Filip kom på 17:e plats i turneringen, mycket starkt spelat av Filip!

Christoffer Segerstedt spelade i PU 15. Han fick kvala in till huvudturneringen, han vann sin kvalmatch enkelt med 3-0. Sen fick Christoffer  oturligt nog möta den slutlige segraren Victor Byrtus från Frankrike. Christoffer spelade bra och pressade Victor men förlorade ändå med 0-3 i game. Christoffer fick sedan spela fyra placeringsmatcher där han vann tre och förlorade en, han placerade sig på en 25:e plats i turneringen.

Här finns en länk till resultat

Christoffer Segerstedt vid prisutdeningen på Case 2014

I Helgen spelas German Junior Open i Munchen. Filip Hultman och Christoffer Segerstedt är med. Filip spelar i U 17 klassen det kommer inte att saknas motstånd då tävlingen brukar locka dom allra bästa U 17 killarna i Europa. Christoffer lär också få det tufft i U 15 klassen.

Både Filip och Christoffer som är ettor i Sverige kommer att få bra matcher med chans till avancemang på ESF rankingen.