Medaljregn för Skellefteå Squashklubb på Junior-SM

Skellefteå squashklubbs juniorer på Junior-Sm vann både guld och silver i Pu 13 och Pu 15, samt ett brons i Pu 11.

 

Skellefteås juniorer på JSM

Lukas Hultman och Christoffer Segerstedt spelade final i dag söndag i pojkar U 13. Finalen blev en riktig gastkramning där Lukas till slut kunde slå in matchbollen efter en mycket tuff femgamare. Matchen var mycket bra där Christoffer såg ut som vinnare i fjärde game ,men Lukas vände och vann.

Medaljörer i Pu 13

Albin Kaiding och Filip Hultman avancerade till final i Pu 15. Klassen som var tävlingens största dominerades av skellefteungdomar. Finalen mellan Albin och Filip blev en mycket välspelad match med högt tempo. Albin visade åter igen att han är den starkare spelaren då han till slut kunde vinna matchen med 3-1 i game. Emil Lundström slutade på 6:e plats och Arvid Sanddgren på en 7:e plats, alltså 4 spelare från Skeå bland dom åtta bästa!

Pu 15 medaljörer

Viktor Degerman som spelar i Pu 11 lyckades ta sig till spel om bronset efter en andraplats i gruppspelet. I bronsmatchen visade Viktor upp ett riktigt moget och stabilt spel då han besegrade Göteborgs Elias Samuelsson  med klara 3-0.

Viktor Degerman bronsmedaljör Pu 11

 

I klassen Fu 15 hade klubben med 3 tjejer. Klara Ek, Anna Kaiding och Fanny Åström. Medaljerna var det inget att gör något åt. Bäst gick det för Klara Ek som blev tvåa i gruppspelet och fick spela om bronset. Klara var dock chanslös i bronsmatchen då hon förlorade mot den 3 år äldre Alva Loud från Carlskrona. Men om några år då är definitivt våra unga lovande tjejer med och slåss om medaljerna i klassen.

Klara Ek(bästa Fu 11) ,Albin Kaiding guld Pu 15, Lukas Hultman guld Pu 13

 

Ett helt fantastiskt facit då klubben under ett par år jobbat hårt för att nå dessa framgångar. Klubben är numera den klart starkaste klubben i Sverige i dom yngre juniorklasserna. Det är första gången i klubbens historia då vi vinner guld i dom officiella pojk-klasserna Pu 13 och Pu 15

 

Grattis alla medaljörer starkt jobbat!!!

Här finns en länk till Resultat

Kommentarer :

 1. Författare Hans

  Fantastiskt! Otroligt kul!

 2. Författare TorbjörnW

  Grattis och lycka till!

 3. Författare Andre

  Stort grattis till er allihopa! Helt fantastiskt!!!

 4. Författare jonas

  Tack alla, o jag menar alla ungdomar. En otrolig helg i Gtb. med medaljer till höger o vänster. Vill oxå påmina om att vi har ca 15 spelare till som inte var med pga. olika andra aktiviteter o semester etc. Vi har en otrolig klubb o verksamhet!

 5. Författare Nisse

  Nice =) jag kom på 11 plats i pu15 jag är ganska nöjd =)

Lägg till en kommentar : OK