Lottningen till Komigångcup är publicerad!

Nu på Lördag 24/9 så drar säsongens första klubbtävling i gång! Tävlingen har lockat 37 anmälningar i fem klasser. Elitklassen håller mycket hög klass med Sverigetrean Aryan Ahmed seedad etta och Filip Hultman seedad tvåa, dom kommer garanterat att bjuda på förstklassig squash.
 
 

Aryan och Rehan ett av paren i Dubbeln.
 
Som vanligt när det gäller klubbtävlingar i Skellefteå så är merparten av spelare juniorer. Och den lägsta klassen C med spelare födda 06 0ch 07 har lockat hela 12 st. Linus Remahl och Valter Lindberg är finalseedade.
 
I B klassen är det Degerman som står för favoritskapet Pappa Patrick är seedad 1-2 och sonen Sixten är också finalseedad. 
 
I A-klassen som ser intressant är pånyttfödde Lukas Hultman seedad 1-2 tillsamanns med alltid svårspelade Jens Flodin. Men det finns utrymme för överraskningar.
 
I dubbelklassen är Rehan Javed/Aryan Ahmed  och Filip Hultman/Emil Lundström favoriter. Dom utmanas av Jan Kaidng/Albin Kaiding och Alexander Johansson/Lukas Hultman. Kommer säkert att bli en del underhållande matcher!
 
 
 
Välkommen ner till hallen! Första matcherna börjar 09.30 och den sista finalen bör vara klar ca 16.30. Cafeterian är öppen hela dagen!

Kommentarer :

  1. Inga kommentarer har lagts till än. Bli den första att kommentera!
Lägg till en kommentar : OK