Linus och Kian fick många tuffa och lärorika matcher i Amsterdam

Linus Remahl och Kian Englund/Jonsson har varit  i Amsterdam och spelat Dutch Junior open. Tävlingen är klassificerad som en super serius tävling och är den största tävlingen i Europa efter Brittish Open. Det var över 500 juniorer med.

Linus och Kian var med i BU 15 klassen. Linus förlorade sin första match i kvalet mot en duktig Amerikan, han fick sedan spela fyra placeringsmatcher mot mycket bra motstånd, han vann en av dessa. Linus har precis lämnat Bu 13 klassen och har två år kvar i klassen.

Kian var mycket nära att vinna sin första match i huvudturneringen han hade 2-0 i game men förlorade med 2-3. I placerings-spelet vann han sen två av fem matcher. Kian var ytterst nära vinst i flera av förlust-matcherna då dom gick till 5 game.

Det här var en nyttig turnering för både Kian och Linus då dom spelat mot väldigt duktiga juniorer från hela världen.