Lagen är klara för seriespel!

Nu på lördag kör seriespelet igång, första seriehelgen spelas på Iksu Sportcenter i Umeå. Varje lag består av tre spelare som rankas enligt rankingen 1:a,2:a,3:a. Skellefteå Squashklubb har anmält två lag till serien. I det första laget spelar1:a Rehan Javed, 2:a Albin Kaiding och 3:a Filip Hultman.

Det andra laget har kört en laguttagning. Resultatet blir att Emil Lundström spelar förstasingeln och Edvard Schönfeldt andrasingeln tredjesingeln spelar Filip Mikaelsson. Reserv blir lagkaptenen Jan Kaiding!


Emil Lundström formstark etta i andralaget!

Länk till seriespel

 

Kommentarer :

  1. Författare Torbjörn

    Kan någon berätta vad det handlar om för paragraf? Jag är för ung för att veta storyn (och har för dålig syn för att läsa bilden).

  2. Författare JK

    Det var ett drama! Det spelades fyra singlar i varje match . Skellefteå förlorade på fjärdesingeln och tredjesingeln med 1-6 i game men vann på första och andrasingeln med 6-1 i game det blev poängräkning för att skilja lagen åt 100-100 blev ställningen. Sen blev det regeltolkning(bortglömd paragraf) Skellefteå vann p.g.a att vi vann förstasingeln. Tv-puckhög på squashbanan!

  3. Författare He

    En stark trupp. Hoppas att alla håller så vi inte måste rulla in reserven.

Lägg till en kommentar : OK