KM och Komigångcup Zeeshan och Isac segrade

I helgen var det KM och Komigångcup. Det är över ett år sen vi sist  hade en tävling på hemmaplan. Det var eftelängtat!! Det var totalt18 spelre anmälda i tre klasser.
     
Toppseedade i Elitklassen var Zeeshan Khan och han infriade sitt favoritskap. Han vann alla matcher med 3-0, i finalen besgrade han Kian Englund Jonsson som gjorde en stark insats då han besegrade Albin Kaidin i semifinalen med 3-1 William Hultman blev trea då han besgrade Albin Kaiding i hård femgamareI 
 
A-klassen var unga Isac Mannberg toppseedad.Även han infriade favoritskapet och vann KM i A-klassen. Anton Thylin vann silver efter en bra insats och Calle Bodin knep brons-pengen. Killarna. i A-Klassen har haft. en enorm utveckling den senaste året och spelar riktigt bra squash!
 
Som vanligt körde vi även dubbel där två gamla squashrävar gjorde comeback Gunnar Kågström och Anders Thylin. Anders och Zeeshan som spelade i par vann turneringen men dom fick slita på bra i två publikfriande matcher. Jan Kaiding och Gunnar Kågström stod i emot bra och förlorade med 1-2 i game. Även unga paret Linus Remahl/William Hultman pressade Zeeshan och Anders men dom var lite för starka och vann även den matchen med 2-1 i game.
   
Länk till resultat och lottning
 

Elitklassen medaljörer

A-klassen
Dubbelsegrare
Glada Squashspelare
 

KM och Komigångcup 2021

Datum: Lördag 2/10 start klockan 10.00

Spelplats: Skellefteå Squashklubb

Spelform: Cup eller pool

Klasser: Enligt spelkategorier och Dubbel

Bollmärke: Dunlop xx pro

Anmälningsavgift: Senior 100 kr, Junior 50 kr

Anmälan: Till jan.kaiding@live.se

Sista anmälningsdag: 2021-09-29

Tävlingsledare:Jens Flodin, Mattias Remahl

Överdomare: Jan Kaiding

 

 

 

 

 

 

Kommentarer :

  1. Inga kommentarer har lagts till än. Bli den första att kommentera!
Lägg till en kommentar : OK