KM 2016 avklarat

Ännu ett KM har gått i stapeln i helgen med många bra matcher med fint spel!

I den prestigefyllda herrklassen så gick Aryan Ahmed hem med sitt första KM guld efter en strålande insats av Rehan Javed i finalen med 3-1 i statistik. På tredje plats kom Albin Kaiding.

I damklassen vann Anna Kaiding över sin kamrat Tuva Holmberg i finalen. På tredje plats kvalade även Malin Widmark in.

Över till klass PU17 där bara två juniorer var anmälda, vilket togs hem av Viktor Degerman som visat framfötter under hela turneringen. På andra plats kom Alexander Johansson.

I PU15 vann "som vanligt" en Hultman, William Hultman. Silvermedaljör i klassen blev Sixten Degerman och på bronsplats kom Theo Stenlund.

I klassen FU13 vann Tuva Holmberg som gick hem med 2 medaljer under helgen. På andra plats kom Pirjo Eserstam och på tredje plats Nea Englund.

I U11 mix klassen så vann Theo Elingstam efter finalen mot Isac Degerman. På tredje plats kom Hugo Flodin.

Över till den spännande veteranklassen där guldet kneps av Hans "Släggan" Ericsson efter en pangfinal mot Torbjörn Gustavsson. På tredje plats kom Patrick Degerman.

I dubbelklassen knep Aryan och Lukas guldet. Lukas som inte tränat på 4 månader visade en enorm kämparglöd och kanske gör en eventuell comeback? På andraplats efter den rafflade finalen kom Rehan och Edvard som inte riktigt nådde hela vägen.

Och sist men inte minst, huvudeventet för helgens mästerskap, strafftysken. Efter en spännande match med 7 personer på banan så gick Emil Lundström ut som vinnare. Vi hoppas att denna gren så småningom ska komma in i PSA.


Slutligen så vill vi som arrangörer tacka alla föräldrar och funktionärer för ett bra samarbete!

/Tävlingsledningen Alexander,Lukas och Christoffer

 

Foto: Patrick Degerman

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentarer :

  1. Författare Amr

    looking good sorry i could not be there, i got frightened when i saw who was playing veterans class. next year!

Lägg till en kommentar : OK