Junior-SM i Göteborg

Nu i helgen spelas junior-SM i Göteborg. Skellefteå squashklubb åker ner med ett stort sällskap hela 24 personer varav 14 st ska spela, resten är ledare och föräldrar. Sj ska transportera oss ner till Göteborg, förhoppningsvis så går resan bra det har ju inte varit dom allra bästa förutsättningar för tågtrafik den senaste tiden.


Lukas vann ett SM- brons 2010.

Klubben har en hel del medaljchanser, Om vi börjar I Pu 11 så är Viktor Degerman seedad 3.a och Melvin Åkerström seedad 4:a  går det enligt seedningen så har vi första medaljen där.

I Pojkar U 13 har vi Lukas Hultman seedad 1:a och Christoffer Segerstedt seedad 3:a. Både Lukas och Christoffer är kanditater till ädla medaljer.

Största klassen på Junior-Sm är Pu 15  där är Albin Kaiding seedad 1:a och Filip Hultman seedad 2:a. Arvid Sandgren är seedad 7:a och Emil Lundtsröm är seedad 8:a. Här finns det också stora medaljchanser.

Flickor U 15 har klubben med tre spelare Anna Kaiding, Klara Ek och Fanny Åström visserligen är Anna seedad 4:a i turneringen med någon direkt medaljchans har hon inte då dom tre bästa i klassen  är lite för bra. Anna, Klara och Fanny är dessutom några år yngre än sina huvudkonkurrenter.

Här finns en länk till Lottning och fortlöpande resultat.

Kommentarer :

  1. Inga kommentarer har lagts till än. Bli den första att kommentera!
Lägg till en kommentar : OK