Inga medaljer på SM

Det blev ingen medalj på SM i Linköping för någon av Skellefteå squashklubbs spelare. Aryan Ahmed åkte ut redan i kvartsfinalen mot Calle Löfvenborg från Roslagen. Aryan fick inte riktigt till det och såg osäker ut redan i första matchen mot Erik Jakobsson.

Filip Hultman gjorde en riktigt bra turnering, han hade lite otur i lottningen och fick möta Christian Drakenberg som var seedad tvåa redan i åttondelsfinalen. Filip spelade respektlöst och pressade Christian ordentligt men förlorade till slut med 1-3 i game.Filip vann sedan resten av placeringsmatcherna och slutade 9:a i turneringen.

Anna Kaiding sexa i Sverige?

Anna Kaiding gjorde också en riktigt bra insats i sitt första Senior-SM. hon avancerade till kvartsfinal genom att besegra åttondeseedade Emma Stener från Linköping med 3-0 i game. I kvarten blev det förlust mot den slutlige segrarinnan Nanna Carleke med 0-3 i game, I Placeringsspelet vann hon ytterligare en match mot 6.e seedade Helen Borg med 3-0 i game.I sista placeringsmatchen om 5-6 :e pris blev det förlust mot Sara Månberg Enskede med 0-3 i game. Men 6:e plats på SM för Anna är riktigt bra!

Tuva Holmberg som bara är 13 år gjorde en klart godkänd insats i sitt första senior-SM. Hon vann första matchen men förlorade sen i åttondelsfinalen mot Eira Mooney med 0-3 i game, I Placeringsspelet blev det sen tre förluster.

Emil Lundström och Albin Kaiding förlorade bägge i första omgången men spelade bra squash.Det var Albin och Emils första SM och dom kommer säkert vara med och fightas om högre placeringar redan nästa år.

Linköping Squashklubb har genomfört ett riktigt bra SM. Nästa år är det Skellefteå Squashklubbs tur att arrangera Senior SM på SM-veckan i Skellefteå. Rasmus Hult vann herrklassen och Nanna Carleke segrade i damklassen.