Inga framskjutna placeringar i Amsterdam!

Det blev inga framskjutna placeringar för skelleftekillarna Filip Hultman och Albin Kaiding . Tävlingen hade ett rekordstort deltagande med hela 465 spelare från hela världen.


David Palmer och Albin Kaiding


Hela gänget med John Henryz inne i Amsterdam

Filip Hultman som spelade i klassen Pu 17 fick bye i den första matchen i huvudturneringen. Det innebar att han fick spela om platserna 1-32 och det blev en tuff uppgift för Filip, han lyckades dock vinna en av sina 6 matcher och spelade stundtals ganska jämt med sina motståndare.


Final på glasbanan i Pu 15

Albin Kaiding spelade i Pu 15. Albin som har spelat bra i vår. Han visade på EM att han kan matcha många av dom bästa spelarna i klassen. Lottningen blev dock inte speciellt lyckad då han i den första matchen i kvalet stötte på den slutlige segraren och finalisten från Pioneer Open 2012. Det var en arrangörsmiss från tävlingsledningen att lotta in Yehya Essam i kvalet då han på tidigare resultat borde varit seedad, surt för Albin som förlorade den första matchen mot Yehya med 0-3. Albin spelade sen ytterligare 5 placeringsmatcher där han vann fyra .


Grillparty på Lördag kväll.

Vi har haft en trevlig tid i Amsterdam med mycket squash men vi har även haft tid med en båttur på kanalerna inne i Amsterdam.


Kanalbåt i Amsterdam


Här finns en länk till resultat från tävlingen. 

Kommentarer :

  1. Inga kommentarer har lagts till än. Bli den första att kommentera!
Lägg till en kommentar : OK