Gustav och Zeeshan segrade i Komigång Cup

Lördag 21/9 startade säsongen på allvar med Komigångcup och årsmöte. Det börjar vara tradition att vi börjar tävlingssäsongen med Komigång cup och Årsmöte.Årsmötet blev välbesökt! Klubben visade åter igen ett positivt resultat med en diger verksamhetsberättelse. Det blev omval för dom styrelseledamöter som var aktuella för omval.

Zeeshan Khan och Albin Kaiding var toppseedade i Elitklassen dom hade dock ett handicap då dom bara får spela bakplan. Det blev också Albin och Zeeshan som avancerade till final, det blev en tuff final där Zeeshan till slut kunde slå in matchbollen, finalen slutade 3-1 i game till Zeeshan. Kian Englund Jonsson vann bronset efter övertygande spel.

I A-klassen var Gustav Lindberg och Calle Bodin toppseedade! Det blev också dom som möttes i final, Gustav var lite starkare och kunde vinna med 3-0 i game efter tre jämna game. Anton Thylin besegrade Isac Mannberg med 3-2 i bronsmatchen.

Dubbeltiteln gick till Zeeshan Khan och Gustav Lindberg dom gick genom hela turneringen utan gameförlust. I finalen besegrade dom det rutinerade paret Jan Kaiding/Jens Nordström med 2-0 i game

Länk till resultat och  lottning 

Välkomna

Jan Kaiding prisades med diplom och blomma i samband med årsmötet!


Calle och Gustav i täta dueller

 

 

Länk till verksamhetsberättelse

Länk till planering säsongen 2019/2020

Länk till affisch Komigångcup 2019

 

 

 

Välkomna!

Kommentarer :

  1. Inga kommentarer har lagts till än. Bli den första att kommentera!
Lägg till en kommentar : OK