Full pott för tjejerna och 6 poäng för herrarna i Elitseriepremiären

Säsongens första seriehelg i Elitserien spelades i helgen 12/11i Stockholm! Både damerna och herrarna spelade samtidigt.
 

Tjejerna imponerade stort då dom vann alla matcher i Elitserie-premiären i Stockholm. Riina Koskinen , Pirjo Eserstam och Anna Kaiding vann först mot Linköping och sedan mot Stockholm Sk. 

Dom visade upp ett stort spel och förlorade inte ett enda game på hela helgen. Ska bli mycket intressant att följa dom i vinter. Siktet är inställt på att försvara SM-guldet från i våras.

Elitserien för Damer har gjorts om till denna säsong, och numera består varje match av tre singlar. 

Skellefteås mycket talangfulla Elitserielag Pirjo Eserstam, Anna Kaiding och Riina Koskinen

 

Herrarna gjorde också en bra insats då dom besegrade Stockholm SK på deras hemmaplan med 3-1 i matcher. Albin Kaiding förlorade mot Stockholms Noel Solomon med 0-3 i game. Erik Jakobsson gjorde en mycket bra insats på tredje-singeln då han vann med 3-2 i game mot Stockholms trea. Zeeshan Khan och Mahesh Mangaonkar hade inga problem och vann sina matcher med klara 3-0 i game.

Erik vinner en tuff batalj mot Jon Svensson med 3-2

 

I den andra matchen mot Linköping spelade Kian Englund Jonsson på fjärdesingel. Kian kände av en skada och och kunde inte spela för fullt och det blev förlust med 0-3 i game. Albin Kaiding vann en jämn match mot Linköpings trea med 3-1 i game. Mahesh och Zeeshan visade åter klass och vann sina respektive matcher med 3-0 i game.

Mahesh visar klass och vinner i raka game mot Christian Drakenberg

 

Nästa seriehelg är på hemmaplan 10/12 både för Herrarna och Damerna.

 
 
Länk till lottning streaming Damer Elitserien
 
 
Länk till lottning streaming Herrar Elitserien 

Kommentarer :

  1. Inga kommentarer har lagts till än. Bli den första att kommentera!
Lägg till en kommentar : OK