Filip vann mot Fredrik Jonsson!

Skellefteås bägge serielag spelade i Stockholm i helgen. Skellefteås första lag Med Miko Äijänen, Filip Hultman och Rehan Javed mötte huvudkonkurrenten Linköping i en tidig seriefinal.
 


Skellefteås blivande topplag i Elitserien kanske?
 
Linköping hade toppat laget med legenden Fredrik Jonsson. Rehan Javed som spelade på tredjesingeln förlorade sin match mot Martin Golbe med 1-3 nu var Filip Hultman tvingad att vinna sin match mot Fredrik på andra singeln. Filip gjorde sin bästa match hittills i karriären och vann mot Fredrik med 3-1. Fredrik håller fortfarande en hög nivå och räknas som en av dom bästa veteranerna i världen.

Miko Äijänen på första singeln vann sedan enkelt mot Linköpings etta Sarosh Nagvi med 3-0. Miko är en mycket stark etta och förlorar nog inte mot så många svenska spelare, han är dessutom ung och blir bara bättre. I den andra matchen mot Stockholm 3 så förlorade Rehan igen på tredjesingeln med 1-3 i game, men både Miko och Filip vann lätt med 3-0.
Skellefteå 1 lag leder serien, och vi har nu allt i våra egna händer och fortsätter segersviten så väntar kval upp till elitserien!

Andra laget med Albin Kaiding på förstasingeln Emil Lundström på andrasingeln och Christoffer Segerstedt på tredjesingeln vann enkelt mot Enskede med 3-0 i matcher alla spelare vann med 3-0. I den andra matchen mot Örebro blev det tuffare, Christoffer vann enkelt på tredjesingeln men Emil förlorade på andrasingeln med 1-3, Albin Kaiding var nu tvingad att vinna på förstasingeln och det blev enriktig rysarmatch där Albin till slut kunde slå in matchbollen och vinna med 3-2 i game det sista gamet slutade 12-10 till Albin, starkt spelat!

Andra laget leder Division 3 Norra överlägset!

Här finns en länk till resultat och tabeller seriespel

Kommentarer :

  1. Inga kommentarer har lagts till än. Bli den första att kommentera!
Lägg till en kommentar : OK