Filip vann i Täby, Rehan tog brons!

Filip Hultman var Skellefteå Squashklubbs stora utropstecken i Dunlop Täby Open.


Filip och sin finalmotståndare Alexander Gottfridsson från Team Göteborg

Filip Hultman vann alla sina matcher och imponerade i C-klassen. I finalen besegrade han Göteborgs Alexander Gottfridsson med 3-1.  Det var riktigt starkt och Filip visar att han har tagit ett rejält kliv. Han spelade lugnt och fint, utan att stressa.

Albin Kaiding mötte Malmös Joakim Larsson i första matchen. Det blev en rafflande match där Albin var i 2-1 ledning i game och 9-3 ledning i fjärde game, men Joakim växlade upp och kunde ta hem det avgörande femte gemet. Albin  vann sen sina övriga  placeringsmatcher.Rehan och Filip

Rehan Javed Skellefteås etta spelade i A-klassen, Rehan slutade tvåa i sin pool och avslutade turneringen starkt med seger i matchen om tredjepris. Han besegrade Växjös Joel Wiksten med 3-0.  Joel är riktigt bra och det är starkt att vinna mot honom. Rehan kommer att avancera på rankingen.

Anna Kaiding, U15, fick bara möta killar och det blev tuffa matcher.  Anna mötte tre Stockholmskillar. Det blev ingen vinst, men hon fick tre riktigt bra matcher.Medaljörer i Täby Open 2013

I helgen spelas den första riktiga squashtävlingen för säsongen i Sverige. Dunlop Täby Open i Stockholm för seniorer. Skellefteå Squashklubb har fyra spelare representerade. Det är ett bra startfält i herrar Elit med 15 spelare. Topp-seedad är sverigeettan Rasmus Hult. Totalt 71 spelare är anmälda.


Rehan Javed från en tidigare seger

I Herrar klass A spelar Rehan Javed, A-klassen är tuff och det blir inte lätt för Rehan men han har tränat bra nere i Uppsala i veckan så chansen finns till en topplacering.

I den största klassen C är Filip Hultman och Albin Kaiding med .Förhoppningar finns om medaljer men c-klassens spelare brukar vara jämna och det är spelare som är på väg uppåt på rankingen det är svårtippat....

Anna Kaiding är med i Junior U 15. Anna som har gått framåt i sommar kommer få mäta sig med några stockholmskillar. Spelar hon bra har hon chansen till en klassvinst!

Här finns en länk till lottning och resultat

Kommentarer :

  1. Inga kommentarer har lagts till än. Bli den första att kommentera!
Lägg till en kommentar : OK